Wednesday, 15 May 2013

Dragostea dulce-amară rezumat [Nu va mai fi completat]

Primul episod începe cu introducerea Aksharei şi a familiei ei, familia Maheshwari din Udaipur, India. Familia ei este formată din tatăl şi mama sa, Vishambarnath şi Rajshri, cei doi fraţi, Shaurya, fratele mai mare al Aksharei si Anshuman, fratele cel mai mic; unchiul şi matuşa sa, Omi şi Sunaina; bunica sa şi cei trei servitori ai familiei, Dhaniya, Bhola şi Gopi.
Rajshri este ingrijorată deoarece nu o poate găsi pe Akshara nicăieri. Aceasta îi întreabă pe toţi unde este Akshara, însa bunica inventează o scuză ca să o scape. Akshara, în tot acest timp, s-a dus la templu împreună cu Varsha, prietena sa din copilărie şi cea mai bună, pentru a-l ruga pe zeu să îi îndeplinească o dorinţă: aceea de a fi lasată de tatăl său să vadă un film. Dupa ce se roagă, se întoarce acasa, unde reuşeşte să le îmbuneze pe mama şi bunica ei şi se duce pentru a-şi vedea tatăl. Tatăl acesteia, iubindu-şi enorm de mult fiica şi deşi Rajshri protestează, îi permite Aksharei să vadă filmul dorit. Fericită, aceasta îi promite că se va întoarce la timp acasă.
După ce cântă un cântec religios, Akshara împreună cu Varsha pleacă să vadă filmul mult aşteptat. Filmul se termină şi Varsha se hotărăşte să scape de Bhola, care stătea tot timpul cu ochii pe ele. Reuşind, aceasta împreună cu Akshara fug şi se distrează până noaptea târziu. Însă noaptea târziu, ele, ca şi fete, nu mai găsesc nici o rişcă; însă Alok, un băiat care o iubea foarte mult pe Akshara, le dă rişca celor două fete pierdute. Chiar înainte să se urce în rişcă, Akshara alunecă şi este prinsă de mână de Alok. Vishambar, întorcandu-se spre casă, vede din maşina acest lucru.
Furios, acesta ajunge acasă şi începe să întrebe de Akshara. Akshara reuşeşte să ajungă acasă şi să se întâlnească cu tatăl său furios. Acesta o ceartă.
În următoarele episoade, Akshara este iertată de tatăl sau. Alok va încerca să se apropie de Akshara, însă Shaurya nu va permite asta. Trist, el se va hotărî să părăsească oraşul şi să-şi abandoneze studiile, însă bunica Aksharei va rezolva problema. Mama Aksharei va începe să se gândească la căsătoria fiicei sale, ceea ce, la început, o va supara pe Akshara. Idila dintre Shaurya şi Varsha va fi descoperită de Akshara, ca urmare, Akshara va dori să se căsătorească pentru a descoperi şi ea dragostea. Aflând despre căsătoria Aksharei, mama Varshei va decide să o căsătorească şi ea pe Varsha, ceea ce le va supara pe Akshara, Varsha, dar şi pe Shaurya. Varsha îl va ruga pe pretendent să o respingă, ca urmare, toată lumea o va vorbi de rău pe Varsha. Toată familia va afla de dragostea dintre Varsha şi Shaurya. Vishambar le va da aprobarea să se căsătorească.
În timpul pregătirilor pentru nunta Varshei, părinţii Aksharei decid să se întâlnească cu un pretendent adus de Shankari Tai. Însă Akshara minte şi spune că îi place pretendentul doar pentru fericirea părinţiilor săi. Vishambar află şi respinge alianţa.
O altă alianţă vine şi Aksharei îi place băiatul pe nume Rituraj. Toată familia se duce să-l întâlnească pe Rituraj. După întâlnire tuturor le place băiatul şi spun ''Da'' căsătoriei; însă băiatul o respinge pe Akshara spunând că nu îşi doreşte o soţie care vrea să devină cântăreaţă.
Părinţii Aksharei se supără pe ea. Însă o iartă. Familia Aksharei se pregăteşte a vedea un alt băiat, însă Akshara, de frica unei alte respingeri, ajunge să se îmbolnăvească, iar tatăl său decide să o mărite anul care va veni. Akshara ascultă o poveste spusă de bunica sa şi decide a vedea pretendentul.
Chiar în noaptea de după Holi (în aceiaşi zi), familia Singhania formată din Dadaji (Mahendra cred că este numele său real), cel mai vârstnic din familia, Rajshekhar şi Gayatri, părinţii pretendentului şi Rashmi, sora mai mică a băiatului este introdusă. După aceea îşi face apariţia şi Naitik, şi singurul fiu al familiei Singhania. Akshara este foarte emoţionată. Aceasta se întâlneşte cu Naitik şi Gayatri o roagă să vorbească în particular cu el. Vishambarnath, neputând refuza, accepta acest lucru, iar Naitik şi Akshara sunt conduşi pe terasă.
Desi Naitik incearca sa vorbeasca cu ea, Akshara nu scoate niciun cuvant din cauza emotiilor.
Toata familia Singhania isi da acordul pentru casatorie, insa Naitik nu este convins daca ea este fortata sau nu sa se casatoreasca de catre familia sa si ii roaga pe membrii familiei sa ii lase sa se mai intalneasca o data. F. Singhania accepta (doar femeile stiu de asta, nu si barbatii) si roaga familia Maheshwari sa mai reintalneasca fata o data. Femeile din familia Aksharei, de asemenea, accepta.
Cei doi se intalnesc pentru a doua oara si Akshara reuseste sa vorbeasca, insa, se cearta (pe tema celei mai populare actrite). Desi intalnirea merge prost (dupa parerea f. Maheshwari), Naitik accepta casatoria, insa acesta doreste sa afle si parerea Aksharei. Aksharei i se da un timp de gandire, insa sunata de Mohit, prietenul din copilarie si cel mai bun al lui Naitik, si Naitik, aceasta accepta. Ambele familii sunt fericite.
In urmatoarele eps, Dhaniya si Bhola se casatoresc. F. lui Naitik nu accepta la inceput ca Akshara sa studieze, dar dupa convingerea lui Naitik si Mohit, acestia ii permit sa dea doar examenele. Varsha si Shaurya pleaca in luna de miere. Nandini, sora mai mare a lui Naitik si Rashmi, care din pacate era bolnava si nu putea sa mearga, se intoarce de la recuperare si este suparata cand afla despre casatoria lui Naitik, dar o accepta pe Akshara. Naitik este gelos cand o vede pe Akshara cu un baiat la scoala. Naitik si Nandini o ajuta pe Akshara sa invete pentru examene. Naitik decide sa nu se alature afacerii familiei si asta ii supara pe membrii acesteia. Acesta aplica pentru un job. Naitik este furios ca nimeni nu-l intelege si conduce rapid, de aceea este oprit si luat de politie. Akshara ii spune ca il va sustine in tot ceea ce va decide el. Naitik se duce la interviu desi Bhabhima, matusa lui Naitik, si Gayatri refuza. Acesta ii spune lui Gayatri ca numai Akshara il poate intelege si ca ea il va sustine in tot ceea ce va decide, insa Gayatri intelege gresit sentimentele lui Naitik si crede ca Akshara il incurajeaza in a desparti familia. Aceasta se duce acasa la Akshara, inventand scuza cu marimea inelului de logodna, si ii cere mamei sale sa vorbeasca cu fata in particular. Gayatri o avertizeaza pe Akshara sa tina familia unita si sa-i scoata din cap ideea lui Naitik de a aplica pentru un job diferit de afacerea familiei.
Se pregatesc aranjamente pentru logodna lui Naitik si a Aksharei. Bunica Aksharei, din partea mamei, (Naani) va veni si ea la nunta Aksharei. Aceasta ii va testa pe toti membrii familiei, in special pe Naitik. Aceasta va vrea ca nunta celor doi sa fie una pe care tot orasul si-o va aminti. Naani le cere lui Vishambar si Rajshri sa faca o nunta fastuasa pentru a le arata membriilor familiei lui Naitik ca nici ei nu sunt mai prejos. Naani o va lauda foarte mult pe Akshara, fiind fiica familiei, si o va jicni pe Varsha, fiind nora familiei.
Aksharei nu-i va placea inelul de logodna ales de socrii, dar nu va spune nimic. Parintii Aksharei sunt tristi deoarece Akshara, printesa familiei, va trebui sa plece.
In timpul logodnei, se pare ca totul iese pe dos, Aksharei neplacandu-i inelul de logodna si Naitik va primi un inel mai mic decat trebuie. Naitik ii va schimba inelul de logodna Aksharei si pe al sau. Akshara va incepe sa invete sa gateasca.
In urmatoarele eps, Rituraj, varul lui Naitik din partea mamei, se va reintoarce. Toata lumea il va considera fiul perfect si il va lauda. Naitik este nervos si gelos ca membrii familiei nu vad adevarata fata a lui Rituraj. Naitik inventeaza scuze pentru ca Rituraj sa nu o vada pe Akshara. Rituraj il ironizeaza pe Naitik. Ratan, unchiul Aksharei din partea mamei (Mamaji), va veni pentru nunta Aksharei. Ratan are probleme financiare insa este fortat de Naani sa ii dea Aksharei bijuterii foarte scumpe si din mult aur. Pentru asta, unchiul Aksharei este fortat sa isi puna ipoteca pe birou, insa Akshara afla si ii spune tatalui sau care rezolva problema. Rituraj si Akshara se reintalnesc. F. Maheshwari este socata sa il vada pe Rituraj si la fel este si familia lui Rituraj. Mama lui Rituraj le promite ca nu va sufla nicio vorba despre trecut. Akshara este speriata de reactia lui Naitik la aflarea adevarului. Naitik afla si este foarte trist. El refuza sa se casatoreasca, insa pentru a isi face familia fericita, intr-un final, el accepta. In ziua ceremoniei cu Mehendi, acesta se supara si nervos distruge aproape toata camera sa. Naitik se cearta pana si cu Mohit. Rituraj isi da seama de greseala pe care o facuse si incearca sa o indrepte. Toata lumea este socata de schimbarea atitudinii lui Naitik. Toata lumea din f. Maheshwari este suparata deoarece Akshara va parasi casa in curand. Dadi ii cere Aksharei sa cante, dar acesta refuza deoarece, cand a fost respinsa de Rituraj, ia primis mamei sale ca nu va mai canta. Rajshri isi schimba promisiunea. Toata lumea plange gandindu-se la bidaai (ceremonia de ramas bun a Aksharei).
In urmatoarele eps, vom vedea nunta Aksharei si a lui Naitik. Mohit si Naitik se impaca. Akshara ii scrie lui Naitik o scrisoare prin care isi spune dragostea fata de el, insa scrisoarea nu ajunge la Naitik. Naitik este respins pentru job, insa numeni nu-i va spune. Shaurya si Akshara se cearta cu Nani, insa aceasta ii va ierta. Akshara are probleme cu coafura si pana la urma isi va taia una din rochii. Familia lui Naitik trebuie sa astepte dupa niste membrii care intarzie la nunta si dupa orchestra, care nu mai vine. Familia Aksharei este tensionata ca deoarece parintele care trebuie sa tina ceremonia nu a aparut, asa ca decid sa cheme alt parinte. Niste membrii din familia Aksharei nu mai gasesc un colier si Nani o acuza pe Dhaniya ca l-ar fi furat. Akshara se supara si ii ia apararea Dhaniyei. Colierul este gasit pe trepte de catre Shankari Tai, iar totul revine la normal. Parintii se iau la cearta insa Omi rezolva problema. Toata lumea oficiaza ceremonia de casatorie. Familia Maheshwari este trista ca Akshara va pleca. Akshara si Naitik sunt casatoriti. Mamaji nu este multumit de aranjamente. Naitik refuza sa manance mancarea oferita de Akshara. Akshara plange gandindu-se la Naitik si ceilalti cred ca ea plange gandindu-se la Bidaai. Toata lumea ii daruieste cate ceva Aksharei. Toti sunt suparati si plang. Vazand dragostea pe care familia sa o poarta pentru ea, Akshara refuza sa pleace. Mamaji ii jicneste pe membrii familiei Aksharei. Naitik le ia apararea si Mamaji se supara. Toata lumea este trista cand efectueaza Bidaai-ul. Akshara isi reaminteste copilaria. Akshara si familia lui Naitik pleaca. F. Aksharei este trista si plange. Akshara incepe sa planga pe drum. Rashmi, Nandini si Mohit o consoleaza.
Masina miriilor ajunge acasa la Naitik. Gayatri isi intampina nora si o roaga sa faca niste ritualuri. Unul dintre ele consta in ridicarea platourilor fara zgomot, una pentru Rashmi, alta pentru Nandini, Gayatri, Bhabhima, Dadaji, Rajshekar si ultima pentru Naitik. Akshara reuseste sa le ridice pe toate insa pe ultima o scapa. Rudele lui Naitik o barfesc insa Bhabhima si Gayatri reusesc sa rezolve situatia.
Urmatoarele episoade se refera la ceremoniile post-nuntiale ale lui Naitik si Akshara. Naitik se impaca pentru un timp cu Akshara, dupa aceea afla ca a fost respins pentru job si este suparat ca Akshara nu ia spus adevarul, insa aceasta o impaca. Toata lumea e mandra ca Naitik a acceptat sa ia afacerea familiei. Incepe sa se vada adevarata fata a lui Gayatri, care devine geloasa ca Naitik ii acorda atentie mai multa Aksharei decat ei. (oh my gosh, asa ceva nu am mai vazut de cand sunt).
Dupa casatoria Aksharei, Rajshri se simte singura si o roaga pe Varsha sa faca un copil pentru a inveseli casa. Shaurya nu este insa pregatit pentru un copil. Varsha insista si il roaga ca pentru fericirea lui Rajshri este bine sa faca un copil. Aceasta cearta renastere un vechi conflict intre Sunaina, Dadi si Omi care au trecut prin acelasi lucru. (Bunicul Aksharei era pe patul de moarte, iar ultima sa dorinta era sa-l vada pe copilul lui Omi. Dadi credea ca acel copil il va ajuta pe sotul sau sa traiasca mai mult. Sunaina a ramas insarcinata insa copilul era in pericol, iar doctorul ii avertizase ca sunt mici sanse de supravietuire, insa Dadi a ignorat adevarul. In final nici copilul nu a reusit sa supravietuiasca, nici bunicul Aksharei. Acest lucru a creat suferita in inima Sunaninei si distantiere intre Omi si Sunaina.) Acest incident il face pe Omi sa vrea sa divorteze, iar acest lucru ii face tristi pe toti membrii familiei Aksharei.
Intre timp, in casa lui Naitik, el decide sa o scoata pe Akshara la un film. Desi Gayatri si Bhabhima considera acest lucru ciudat si il resping, Dadaji ii lasa deoarece Naitik a reusit sa se descurce bine in primele sale zile la birou. Akshara si Naitik insa mananca niste gustari pe stada si nu mancarea pe care a impachetat-o Gayatri, de asemenea, ei se intorc tarziu din cauza unui accident. Gayatri ii asteapta, insa afla ca acestia nu au mancat mancarea pregatita de ea (dupa ce ei o mint) si se supara. A doua zi, Naitik se simte rau din cauza gustariilor picante mancate. Gayatri este supara pe Akshara, spunand ca din cauza ei Naitik e in aceasta stare. Dadaji se supara caci din cauza asta Naitik nu poate participa la o intalnire de afaceri si ei pierd un contract valoros. Aksharei ii e dor de familia ei si se simte uitata. Dadaji il iarta pe Naitik in cele din urma, Gayatri nu prea (insa nu spune nimic). F Maheshwari vine de Diwali desi nu vrea. Akshara este fericita sa-i vada insa observa tristetea de pe fetele lor. Cand o intreaba, Varsha ii spune adevarul. Asta o face pe Akshara sa planga. Akshara si Varsha se gandesc la responsabilitatiile sale ca nurori. Akshara ii spune ca nu se astepta la asa ceva, la faptul ca pe langa relatia cu sotul, ea trebuie sa tina mai multe relatii si familia unita. Varsha ii spune ca cu cat locuieste mai mult in casa Aksharei, incepe sa vada o alta fata a familiei. Varsha ii spune ca ele se pierd in mijlocul relatiilor.(mi-a placut acel dialog, de aceea am decis sa-l scriu, deoarece atunci Varsha si Akshara realizeaza ca o nora, cel putin in India, are atatea responsabilitati si casatoria nu este ca in filme). Varsha o roaga nu spuna nimanui din casa adevarul.
Familia Maheshwari planuieste sa-i impace pe Omi si Sunaina asa ca o trimite pe Sunaina acasa. Omi realizeaza cat de importanta este Sunaina si Anshu asa ca ii aduce acasa. Toata lumea e fericita. Varsha ii spune totul Aksharei si ea este fericita.
Gayatri îi oferă Aksharei un lănţişor care este moştenire de familie şi îi permite să se ducă acasă la părinţi, însă aceasta pierde lanţul şi tot încearcă să-l găsească, şi până la urmă, să-l înlocuiască cu unul exact la fel ca cel primit. Naitik găseşte lanţul şi îl dă înapoi Aksharei. În timp ce Gayatri îi dă foarte multe responsabilităţi Aksharei, Dadaji este foarte mulţumit de Naitik şi vrea să-l trimită într-o călătorie de afaceri. El este fericit deoarece consideră ca acesta o va lăsa şi pe Akshara să vine, dar ambii sunt dezamăgiţi când Dadaji ia un bilet numai pentru Naitik. Akshara îi supără pe Dadaji şi Gayatri când ea se distrează în public.
De ziua lui Nandini, toată lumea plănuieşte o petrecere surpriză, iar de acolo se înfiripă dragostea dintre Nandini şi Mohit. Lavanya intră în viaţa lui Shaurya, iar Varsha devine atât de geloasă, încât chiar vrea să plece acasă, dar este oprită de Akshara. Nandini realizează că s-a îndrăgostit de Mohit. Akshara află acest lucru, dar îl ascunde familiei. Naitik află şi el şi toată familia este supărată pe Akshara. Naitik este atât de supărat pe Mohit, încât rupe prietenia cu acesta. Naitik şi Akshara se ceartă, iar acesta îi spune să părăsească casa. Akshara pleacă la familia ei şi ascunde adevărul, minţind că Naitik a plecat într-o călătorie de afaceri şi că i s-a permis să stea acolo până acesta se întoarce.
Familia lui Naitik tot îi spune să o readucă acasă pentru că lumea bârfeşte, dar acesta refuză. Familia Aksharei află şi ea adevărul, dar când se întâlneşte cu familia lui Naitik, tatăl Aksharei sugerează ca cei doi să-şi rezolve problemele fără ajutorul vârstnicilor. Nanima revine în casă şi după ce află adevărul se supără şi încearcă să o trimită în casa socriilor. Vishambharnath refuză să o facă. Akshara vine la o slujbă pentru a nu lăsa lumea să bârfească. Aici, Dadaji realizează cât de imatur şi orgolios este Naitik şi decide, împreună cu familia Aksharei, să îi reunească pe cei doi. Primul Holi a lui Naitik şi Akshara este aici, dar din păcate, aceştia nu sunt încă împreună. Prietenii lui Naitik îi dau să bea bhaang deoarece îl văd aşa trist. Naitik se duce acasă la Akshara, unde o ironizează. Acesta o provoacă să bea şi ea bhaang. Ei doi se duc într-o cameră, unde, deşi intoxicaţi, reuşesc să-şi vorbească. Spre fericirea familiei, Naitik îşi cere scuze faţă de Akshara, iar cei doi se întorc acasă. Naitik şi Akshara sunt foarte apropiaţi, aşa că Dadaji hotărăşte să le ofere tichete pentru luna de miere în Daman. Acolo, Akshara se rătăceşte şi este salvată de Mohit.
Gayatri, sfătuită de Shankari Tai, începe să se îngrijoreze pentru căsătoria fiicei sale, Rashmi. Aceasta ajunge chiar să le vorbească urât lui Dadaji şi Bhabhima şi să facă lucruri greşite ca, de exemplu, o ia pe Rashmi să întâlnească un pretendent, deşi Dadaji decide că Nandini se va mărita înaintea lui Rashmi. Deoarece tensiunea în familie este mare, Naitik decide să ia responsabilitatea găsirii unui mire. Acesta aduce băieţi care nu sunt buni pentru a-l face pe Dadaji să realizeze că Mohit este potrivit pentru Nandini. Dadaji acceptă relaţia dintre Mohit şi Nandini, iar planurile pentru nunta lor încep. Mohit şi Naitik se împacă, datorită Aksharei.
Mama lui Mohit este rea şi o acceptă pe Nandini doar pentru zestre. Naitik uită de ziua de naştere a lui Akshara. Între timp, se pare că Shaurya a decis să cumpere o casă şi să se mute cu Varsha pentru a îşi crea separat un viitor. Familia Maheshwari este foarte supărată din acest lucru. Rituraj se întoarce în casa familiei Singhania cu noua sa soţie, Bindiya. Bindiya este rea şi prefăcută şi încearcă să-i creeze numai probleme Aksharei. Aceasta se preface că respectă tradiţiile familiei. Dadaji decide să le cumpere lui Mohit şi Nandini o casă. Akshara şi Naitik se duc pentru a vedea o casă potrivită, iar Aksharei îi place o anumită casă, aşa că Naitik i-o cumpără pentru a i-o face cadou. Gayatri află acest lucru şi înţelege greşit, crezând că Naitik vrea să părăsească familia şi să se mute cu Akshara, la fel ca Shaurya. Deşi Naitik încearcă să se facă înţeles, paranoia lui Gayatri este prea mare. Aceasta îl face chiar şi pe Dadaji să creadă acest lucru şi să-i dea lui Naitik parte din afacerea lui. Akshara vrea ca Naitik să dea înapoi casa, iar până la urmă face acest lucru, însă este foarte dezamăgit de Gayatri, pentru că nu l-a înţeles, şi Akshara, pentru că nu a apreciat cadoul. Varsha şi Shaurya se întorc în casa familiei Maheshwari.
Sneha intră în viaţa lui Naitik. Acesta este impresionat de talentul său pentru designul bijuteriilor şi îi oferă o slujbă. Naitik încearcă să-i atragă atenţia Aksharei prin a o face geloasă. Familia Maheshwari este fericită deoarece Varsha e însărcinată. Akshara devine suspicioasă când Naitik vorbeşte în continuu de Sneha. De asemenea, şi mama Aksharei devine suspicioasă şi îl pune pe Bhola să-l spioneze pe Naitik. Naitik află şi se enervează pe Akshara, crezând că ea este în spatele acestui lucru. Akshara o confruntă pe mama sa, unde o face să-şi realizeze greşeala. Naitik şi Akshara se împacă.
Sneha află adevărul despre Naitik, de faptul că acesta este căsătorit. Aceasta ia înţeles greşit intenţiile, crezând că Naitik o place. Ea este supărată. Akshara află adevărul de la Shankari Tai. Aceasta are inima frântă şi este foarte supărată pe Naitik. Sharda, mama Snehei, află adevărul şi vrea să îl întâlnească pe Dadaji, dar Akshara reuşeşte să o convingă să nu facă acest lucru. Akshara este în continuare supărată pe Naitik. Gayatri află de la Shankari Tai despre Sneha şi la început este supărată pe Akshara pentru că nu şi-a împărtăşit problemele cu ea, dar după ce află cât de mult a rănit-o Naitik, aceasta se supără pe el şi îi avertizează să-i recâştige încrederea Aksharei.
Între timp, Varsha, Shaurya, Naitik şi Akshara decide să joace o piesă pentru Diwali, dar Aksharei îi este frică să se urce pe scenă, iar Naitik încearcă să o convingă să joace. Până la urmă, Akshara acceptă. Akshara îl iartă pe Naitik.
Aceasta îşi exprimă dorinţa de a învăţa să conducă, iar Naitik vrea să i-o împlinească. El o ia pe Akshara noaptea şi conduc. Akshara face un accident, iar tatăl lui Naitik află de lecţiile în secret ale celor doi. El îi spune să se înscrie la o şcoală şi îi dă permisiunea sa. Ei ascund acest lucru de Gayatri, Bhabhima şi Dadaji. Dadaji leşină, iar Akshara este cea care îi conduce pe toţi la spital. Dadaji este supărat că Akshara a început să ignore regulile familiei. Mohit şi Nandini se ceartă deoarece Nandini este în depresie datorită dezabilităţii sale. Shaurya şi Varsha găsesc un căţeluş şi au grijă de el. Nanima află despre căţeluş şi îl dă afară. Varsha este supărată şi până la urmă, familia îl acceptă pe căţeluş. Gayatri vrea ca Akshara să aibă cât mai curând un copil. Akshara este speriată de reacţia lui Naitik la acest lucru. Akshara este anemică.
Bhaisa este introdusă. Ea este sora mai mare a lui Dadaji care respectă regulile familiei cu stricteţe. Toată lumea încearcă să îi facă şederea cât mai bună. Ei nu îi place de Akshara, iar Naitik ridică vocea la ea, pentru a-i lua apărarea Aksharei. Asta îl înfurie pe Dadaji. Deşi Akshara este anemică, ea ţine postul pentru a o face fericită pe Bhaisa. Aceasta leşină în timpul slujbei şi toată lumea crede că e însărcinată. Doctorul care vine să o vadă spune că nu este. Naitik este supărat pe Gayatri şi Bhabhima că au lăsat-o pe Akshara să ţină post, deşi ştiau că ea este anemică. Acesta, nervos, afirmă că nu vrea niciun copil. Bhaisa este furioasă. Nandini declară că nu mai vrea să se întoarcă la Mohit. Bhaisa o învinovăţeşte pe Akshara pentru că ea a încurajat relaţia Mohit-Nandini. Bhaisa pleacă din casă furioasă. Akshara şi Naitik fac o greşeală şi le stabileşte o întâlnire lui Mohit şi Nandini, care nu reuşeşte.
Familia Deoras se întâlneşte cu familia Singhania, în vederea căsătoriei lui Rashmi. Familia Deoras o place pe aceasta. O pierdere de afacere îi face pe Naitik şi Akshara să apeleze la tatăl Aksharei pentru bani. Dadaji află acest lucru şi este furios pe cei doi şi îi pedepseşte spunând că nimeni nu va mai interveni între ei, iar de acum încolo, sunt ca 2 familii. În timp ce pregătirile pentru nunta lui Rashmi sunt în plină desfăşurare, Naitik şi Akshara sunt separaţi de familie. Varsha naşte o fetiţă, pe care Akshara o numeşte Ananya. Akshara ia nişte cursuri de gătit. Dadaji se simte rău, iar Akshara este prea ocupată şi nu află. Naitik este la început supărat pe Akshara, dar după ce realizează singurătatea ei, se simte emoţionat. Mohit şi Nandini sunt reuniţi datorită Aksharei şi lui Naitik. Dadaji suferă un infart, iar Akshara îl duce la spital. Acest lucru îl face pe Dadaji să realizeze greşeala sa şi să-i ierte pe Naitik şi Akshara. Toată lumea este fericită.
În timp ce toată lumea se pregăteşte pentru ziua de naştere a lui Naitik, Akshara află că e însărcinată. Însă ea este speriată deoarece Naitik nu pare să vrea copii. Akshara mărturiseşte vestea tuturor într-un final, iar familiile sunt extrem de fericite. Akshara este încuiată în banca de bijuterii din greşeală şi toată lumea este îngrijorată de dispariţia ei. Până la urmă este salvată de Naitik. Din păcate, Akshara pierde sarcina. Acest lucru întristează toată familia, iar Akshara intră în depresie. Varsha decide să o lase pe Ananya în preajma Aksharei, deoarece acest lucru o face fericită. Depresia este amplificată de faptul că Bindiya se întoarce, iar aceasta este însărcinată. Akshara este supărată şi, într-un acces de furie, îl acuză pe Naitik că nu vrea copii. Naitik este rănit şi Gayatri o ceartă pe Akshara când află. Akshara îşi realizează greşeala şi se împacă cu Naitik.
De ziua sa de naştere, Akshara îi mărturiseşte lui Naitik că vrea un copil. Akshara şi Gayatri se ceartă, iar Naitik se simte neputincios în faţa acestei probleme. Dadaji nu este mulţumit cu aranjamentele de nuntă făcute de familia lui Nikhil, dar acesta se sacrifică pentru fericirea lui Rashmi. Aceştia decid să angajeze organizatori de nuntă, dar planul nu reuşeşte, deoarece aceştia jefuiesc casa. Naitik îşi rupe piciorul din cauza lui Rituraj. Bhaisa se întoarce pentru nunta lui Rashmi şi formează o relaţie mai apropiată cu Akshara după ce află că şi ea a pierdut prima sarcină. Ea este nemulţumită cu familia aleasă de Dadaji.
Akshara este însărcinată din nou. Ea este speriată deoarece îi e frică să nu se întâmple acelaşi lucru ca la prima sarcină. Deoarece o rudă ia murit, Gayatri pleacă şi o roagă pe Rajshri să aibă grijă de familie în lipsa ei. În timp ce Akshara este foarte fericită, Naitik simte că nu are timp pentru Akshara din cauza mamei ei. Gayatri se întoarce, iar Akshara începe să ia lecţii de yoga. Aceasta decide să scrie şi un jurnal pentru bebeluşul său. Între timp, Akshara se simte ignorată, deoarece Naitik are nişte probleme destul de mari de afacere. Toată lumea este îngrijorată, iar până la urmă, aceştia trebuie să pună ipotecă pe casă. Familia este tristă şi, deoarece familia Aksharei insistă, se duc să locuiască în casa familiei Maheshwari. După un timp, familia Singhania reuşeşte să facă rost de o casă şi să se mute acolo. Casa este mică şi nu are condiţii prea bune. Toată lumea decid să se pregătească pentru god bharai (ceva ca o ceremonie de oferit cadouri mamei înainte de naşterea copilului). Bhaisa revine şi este furioasă pe Naitik, spunând că din cauza lui familia are probleme de afaceri aşa mari. După această ceremonie, Gayatri şi Bhabhima se îngrijorează pentru Akshara, deoarece mama lui Mohit le-a trimis un preot corupt care tot le dă motive de îngrijorare. Acestea fac tot felul de ritualuri, iar după ce Akshara află, cu ajutorul Varshei, reuşesc să îl demaşte. Afacerea familiei îşi revine şi toată lumea se întoarce acasă. Naitik trebuie să plece într-o întâlnire de afaceri, chiar când în momentul când Akshara intră în travaliu. Akshara naşte un băieţel.
Akshara îşi numeşte băiatul Naksh. Între timp, Akshara îşi uită jurnalul la spital şi un redactor îl găseşte şi îl publică. Familia îşi dă permisiunea pentru publicarea jurnalului. Între timp, Rashmi şi Nikhil nu se pot înţelege şi declară că vor să divorţeze, dar Akshara şi Naitik îi împacă. Anshu este speriat că nu va lua examenele şi fuge de acasă, dar este găsit până la urmă. În timpul unui festival, Naksh rămâne blocat în maşină, iar Gayatri o acuză pe Akshara de neglijenţă, ceea ce umple paharul pentru Akshara şi îi răspunde urât. Nandini este infertilă. Mohit decid să adopte un copil, iar fratele lui Bhabhima îi spune lui Kaveri să o convingă pe Akshara să le dea pe Naksh. Akshara este speriată când află adevărul, iar Dadaji este furios. După ce totul se rezolvă, Akshara plănuieşte un picnic pentru ambele familii. Acolo, Samar o salvează pe Akshara după ce ea urmăreşte un hoţ. Samar se îndrăgosteşte de Akshara şi înţelege greşit crezând că Naitik nu o iubeşte pe Akshara. Akshara se enervează când află şi îi arată că ea şi Naitik sunt îndrăgostiţi unul de celălalt.
Naitik şi Shaurya încep o afacere împreună, dar ei doi se ceartă foarte rău din cauza unui manager care plănuieşte să distrugă acea afacere. Akshara şi Gayatri se alătură sălii de sport şi îl demască pe vinovat. Akshara găseşte o fată orfană, care locuieşte cu unchiul său, Chitki. Aceasta o aduce în casa familiei Singhania în timp ce toată lumea îi caută părinţii. Între timp, toată lumea plănuieşte o recăsătorie a lui Dadaji şi Bhabhima ca un cadou de aniversare. Aflând de răutatea unchiului său, familia hotărăşte să o trimită la orfelinat. Akshara este tristă, iar Dadaji acceptă să o adopte. După o serie de evenimente, Naitik decide să se mute peste ocean cu Akshara şi Naksh. Însă după ce Dadaji dispare, Naitik promite că nu va pleca nicăieri. Dadaji este diagnosticat cu boala Alzheimer. Aceasta îl duce în parc pe Naksh, dar din cauza bolii, îl uită. Dadaji se simte vinovat şi decide să plece împreună cu Bhabhima în sat, la sora lui, Bhaisa. Akshara şi Naitik află şi se duc acolo să îi aducă acasă. După ce joacă un joc şi câştigă, Bhabhima şi Dadaji se întorc acasă. Tannu şi Anshu se îndrăgostesc, iar mama acesteia vrea să îi căsătorească, însă Anshu nu vrea să se însoare. Siddharth, un prieten de facultate a lui Naitik, vine din SUA împreună cu Antara, logodnica sa. Se pare că Antara şi Naitik au fost împreună. Antara observă dragostea dintre Naitik şi Akshara şi îl doreşte pe acesta înapoi. Aceasta rupe logodna cu Sidd şi încearcă prin toate mijloacele să-i despartă pe Naitik şi Akshara. Akshara află despre planul ei şi o confruntă. Când Naitik află şi el, este furios pe Antara şi vrea să o dea afară din casă. Însă Akshara vrea să îi aducă împreună din nou pe Antara şi Sidd şi aşa se şi întâmplă. Akshara şi Naitik se duc pentru a îşi celebra aniversarea într-o excursie. La întoarcere, ei au un accident. Naitik intră în comă.
4 ani mai târziu...
Naitik este încă în comă şi după aceşti 5 ani. Akshara îl înlocuieşte pe Naitik acum la serviciu deoarece Dadaji nu mai poate munci. Naksh este răsfăţat de Gayatri şi este mai apropiat de aceasta decât de Akshara. Akshara este rănită de acest lucru. Rajshri a postit mai mereu pentru însănătoşirea lui Naitik şi fericirea Aksharei. Akshara este tristă deoarece, fiind ocupată cu serviciul, nu a mai putut să îşi dedice timpul nici lui Naksh, dar nici familiei ei. Gayatri şi-a pierdut credinţa în zei. Naksh este supărat deoarece tatăl său nu îi este alături. Acesta îşi doreşte să îşi sărbătorească ziua de naştere. Nandini şi Mohit au adoptat un băieţel pe care l-au numit Yash. Naitik îşi revine din comă, chiar de ziua de naştere a lui Naksh. Toată familia este fericită. În timp ce Akshara îl ajută să se recupereze, Naksh devine gelos pe ataşamentul familiei pentru Naitik. Naitik încearcă să se apropie de Naksh şi să îşi formeze o relaţie cu el, dar lui Naksh îi este frică de Naitik şi nu prea îl bagă în seamnă. Comportamentul rău a lui Naksh începe să se observe şi Naitik îl pedepseşte, iar acest lucru îl face pe Naksh să creadă că Naitik nu-l iubeşte. Lui Naitik îi este frică să meargă în maşină, din cauza accidentului. Naitik celebrează toate festivalurile pe care familia sa nu le-a mai sărbătorit în aceşti ani cât a fost în comă. Gayatri este prea protectivă cu Naitik. El se supără şi o confruntă. Cei doi se împacă. Naitik reuşeşte să-i aducă un constum lui Naksh, deoarece Akshara l-a uitat acasă, iar acest lucru îi face să se împrietenească. Akshara decide să nu mai meargă la serviciu după ce Naitik îşi revine, dar este convinsă de Gayatri şi Naitik să se ducă în continuare. Ananya se rătăceşte în timp ce se joacă cu ceilalţi copii. Naksh este pedepsit de Naitik pentru ce a făcut şi vrea să-l trimită la un internat. Aceasta fură bani pentru a-şi ajuta prietenul, fiul grădinarului. După ce află adevărut, Naitik decide să nu-l mai trimită pe Naksh de acasă. Naitik îi dăruieşte lui Naksh un peşte, după ce acesta spune să vrea un animal de casă. Naitik şi Akshara se tot ceartă, după ce Naksh ia văzut apropiaţi. Gayatri şi Rajshi iau lecţii de engleză pentru a-şi impresiona familia. Naksh cade aproape de focul de Holi şi Naitik ţipă la Akshara. Toate certurile ajung la limită când Naksh se accidentează. Naitik ţipă la Akshara şi o loveşte din greşeală. Akshara pleacă acasă la părinţi pentru festivalul Gangaur cu Naksh. După ce Naitik reuşeşte să o ia de acolo, ei doi vorbesc şi se împacă.
Dadaji este speriat şi se gândeşte să îşi facă testamentul. El îi dă sarcina de a împărţi averea Aksharei. Yash aude din geşeală conversaţia Aksharei şi a lui Naitik şi află că este adoptat. Nandini şi Mohit sunt furioşi din cauza asta. Rashmi şi Gayatri sunt furioase deoarece Akshara împarte diferit averea. Toată lumea se împacă mai târziu şi îi cere scuze Aksharei. Chikki revine în casă pentru o vacanţă. Acuma Chikki este modernă şi nu este prea cuminte. Aceasta ia note mici, dar ascunde adevărul. Când familia află, ei decid să îi bage un meditator la matematică. Meditatorul o place şi încearcă să se apropie de ea, însă familia nu-i permite. Naksh este răpit şi acum îi este foarte frică să stea departe de Akshara, dar reuşeşte să treacă peste.
Familia se pregăteşte pentru ziua de naştere a Aksharei şi chiar când sunt pregătiţi să plece în vacanţă, un raid it se desfăşoară în casă. Persoanele respective le cere să nu părăsească casa. Se pare că managerul firmei lui Rajshekar, Naitik şi Akshara nu a plătit nişte facturi, şi deoarece firma e pe numele Aksharei, aceasta este arestată. Akshara îşi petrece toată noaptea în arest, dar ajunge acasă şi reuşeşte să-şi sărbătorească ziua de naştere cu familia sa. Akshara îi vede tristeştea bucătarului, care e singur, şi decide să-l căsătorească. Bhaisa, care vine şi ea, nu este de acord cu acest lucru, dar până la urmă acceptă. Bucătarul se căsătoreşte.
Rashmi şi Nikhil au nişte probleme de căsnicie destul de mari, deoarece se pare că Nikhil nu-şi doreşte un copil, iar Rashmi este presată de Gayatri să facă unul. Naksh este influenţat de colegii mai mari să chiulească, dar este prins. Akshara este foarte furioasă şi-l pedepseşte. Se pare că Nikhil nu-şi dorea un copil deocamdată datorită faptului că familia avea nişte probleme de afaceri destul de mari. Rashmi este însărcinată, iar Nikhil şi părinţii săi sunt încântaţi. Bhaisa se reîntoarce în casă şocând pe toată lumea. În timp ce familia celebrează aniversarea căsătoriei lui Dadaji şi Bhabhima, se pare că Bhaisa are nişte probleme cu nora şi fiul său. Aceştia se împacă.
Naksh are un concurs pentru părinţi la şcoală şi deoarece părinţii unei colege vor performa dansând salsa, acesta îi roagă şi pe Akshara şi Naitik să danseze tot salsa. Aceştia iau nişte lecţii şi reuşesc să câştige concursul. Akshara este rugată să plece într-o călătorie de afaceri, iar acolo se întâlneşte cu o veche vecină care i-a ajutat atunci când au avut probleme de afaceri. Vecina respectivă este însărcinată, iar soţul său o roagă pe Akshara să rămână să o ajute. Femeia naşte o fetiţă.
Ajunsă acasă, aceasta este hărţuită de nişte noi angajaţi la birou. În final, vinovaţii sunt arestaţi. Akshara, Naitik şi Naksh se duc într-o vacanţă. Anshu are o iubită pe nume Jasmeet pe care o introduce familiei şi cu care vrea să se căsătorească, dar la început mulţi sunt împotrivă deoarece Jasmeet aparţine altei caste. Până la urmă, familia o acceptă pe Jasmeet. Familia Singhania pleacă într-o excursie să viziteze un templu cu ocazia aniversarii de căsătorie a lui Naitik şi a Aksharei. Naksh vrea să ia lecţii de excaladat şi merge cu Yash, Anshu şi Gayatri. Neatentă, Gayatri cade de pe o stâncă. Aceasta o roagă pe Akshara să aibă grijă de familie şi moare. Familia este devanstată de moartea lui Gayatri. Cel mai trist este Rajshekar, iar familia încearcă să-l facă să se simtă mai bine.
Akshara şi Naitik vor să celebreze ziua de naştere a lui Naksh, şi deşi nimeni nu este de acord la început, până la urmă toată lumea o celebrează. Familia pregăteşte duşul bebeluşului lui Rashmi. Naksh este somnambul, iar Akshara şi Naitik îl duc la un psihiatru. Rashmi naşte o fetiţă pe care o numeşte Gayatri, după mama sa decedată.
1 an mai târziu...
Rajshekar încă se simte trist şi singur după moartea lui Gayatri. Dadaji se îmbolnăveşte şi fiica unui doctor, Devyani, îi dă nişte medicamente foarte bune. Akshara doreşte să-l însoare din nou pe socrul său şi acesta acceptă. Akshara este din nou însărcinată, chiar şi după gluma lui Naitik în care spunea că va avea gemeni. Jasmeet pleacă la studii în Mumbai, iar Anshu o urmăreşte deoarece este gelos. Acolo îi întâlnesc pe doi fraţi, Naman şi Muskaan. Akshara o alege pe Devyani ca mireasă pentru socrul său, iar aceasta până la urmă acceptă. Însă lui Naksh nu îi place faptul că ea îi va deveni bunică şi îi joacă farse. În timp ce Rajshekar şi Devyani se căsătoresc, Anshu îşi cere scuze către Jasmeet şi Naman pentru greşeala lui. Devyani şi Bhabhima se tot ceartă deoarece au destul de multe neînţelegeri. Devyani află că Naman şi Muskaan sunt, de fapt, copiii ei. Akshara este forţată să avorteze, deoarece sarcina îi punea în pericol viaţa.
Suresh este tatăl lui Naman şi Muskaan şi este foarte rău cu Devyani. Familia Singhania este într-o vacanţă în Bangkok. Acolo Naitik este arestat din greşeală deoarece se credea că are droguri asupra sa. Până la urmă, este eliberat. Naksh este diagnosticat cu diabet juvenul. Acesta, deşi la început este oprit de către Akshara să joace, până la urmă câştigă meciul de fotbal. Nunta lui Anshu şi Jasmeet are loc. Naman se îndrăgosteşte de Karishma. Nandini este însărcinată. Karishma şi Naman se logodesc. O femeie afirmă că Naksh este fiul ei, dar Naitik şi Akshara fac un test DNA şi află că, de fapt, este copilul lor. Naitik devine cam prea protectiv cu Naksh din cauza acestui lucru. El ajunge să o acuze pe Akshara că nu este o mamă bună. Akshara este însărcinată. Naitik este fericit şi îşi cere scuze pentru acuzaţiile pe care i le-a adus. Nişte rude a a lui Devyani o vizitează, dar sunt foarte nepoliticoase şi rele. Alok, băiatul care fusese îndrăgostit de Akshara în colegiu, se întoarce şi se îndrăgosteşte de Muskaan. După multe evenimente, Namaan şi Karishma se căsătoresc. Duşul bebeluşului lui Nandini se sărbătoreşte în casa Singhania. Căsnicia lui Rashmi şi Nikhil se sfârşeşte, deoarece Nikhil nu vrea să mai se întoarcă în India şi are o relaţie extraconjugală. Rama, mama lui Nikhil, rupe relaţia cu acesta şi Rashmi se întoarce cu Raama. Nandini naşte un băiat pe care îl numeşte Anmol. Naani, mama lui Rajshri, moare. Toată lumea celebrează ziua de naştere a lui Naksh. Nimeni nu este de acord cu relaţia lui Muskaan şi Alok, dar până la urmă toată lumea o acceptă. Peste 6 luni, duşul bebeluşului Aksharei are loc. Akshara este jefuită şi cade, în timp ce Naitik pleacă la o întâlnire de afaceri. Aceasta se duce acasă la părinţii, dar se reîntoarce repede şi intră în travaliu. Din cauza traficului intens, Akshara nu poate ajunge la spital şi nici doctorul la ea. Naitik ajunge acasă şi o roagă pe Devyani să o ajute să nască. Akshara naşte o fetiţă pe care o numeşte Naira. Alok şi Muskaan se căsătoresc. Dadaji se îmbolnăveşte şi este dus la spital. Akshara ia o decizie pentru Dadaji, semnând nişte acte pentru un tratament, dar Dadaji moare la scurt timp după semnarea actelor. Bhabhima este furioasă şi o acuză pe Akshara că ia omorât soţul şi rupe orice relaţie cu ea şi o dă afară din casă.
10 ani mai târziu...
Akshara, Naitik, Naksh şi Naira locuiesc în Cape Town, în Africa de Sud. Se pare că Bhabhima încă nu i-a iertat pentru greşeala pe care nici măcar nu au comis-o. Akshara se alătură colegiului în care învaţă Naksh ca profesoară de Hindi. Naksh ascunde acest lucru faţă de prietenii săi. Naksh şi Naitik nu se înţeleg prea bine, deoarece Naksh (şi Naira) nu ştie adevăratul motiv pentru care s-au mutat în acest oraş şi crede că a fost decizia lui Naitik să se despartă de familie. Jasmeet şi Anshu au un băiat pe nume Nannu. Karishma şi Namaan au o fetiţă pe nume Mishti. Familiei Maheshwari şi lui Devyani, Namaan, Karishmei şi lui Mohit le e dor de Akshara şi Naitik şi au ţinut legătura cu ei. Familia Ananyei o presează să se căsătorească. Dar aceasta îi spune băiatului să o respingă. Sanju, o prietenă a lui Naksh, nu o place pe Akshara şi îi joacă o farsă, dar Naksh o salvează şi le spune tuturor că ea este mama lui. Naksh vrea să se ducă îi India printr-un program de schimb de studenţi, dar Naitik şi Akshara nu îi dau voie, aşa că el minte şi le spune că se duce în Londra. După un accident, Nandini realizează greşeala pe care a făcut-o, acuzând-o pe Akshara de moartea lui Dadaji. Aceasta o sună şi îşi cere scuze. Acest lucru îi face pe Naitik şi Akshara să creadă că mai există o speranţă ca familia să se întoarcă în India.
Între timp, Naksh ajunge în India cu Sanju. Familia Singhania este foarte fericită să-l întâlnească, mai ales Bhabhima. Naitik şi Akshara află adevărul, că Naksh este în India şi decid să se ducă şi ei acolo. Naitik, Akshara şi Naira se reîntorc în India după 10 ani. Familia Maheshwari este foarte bucuroasă să-i vadă. Naira este fericită să îşi întâlnească pentru prima oară familia. În timp ce Akshara şi Naitik sunt în India, ei ascund adevărul lui Naksh. Familia Singhania pănuieşte ziua de naştere a lui Naksh. Bhabhima le spune celorlalţi să nu îi invite pe Naitik şi Akshara la petrecere. Ei organizează o slujbă religioasă şi Devyani îi convinge pe Naitik şi Akshara să vină. Acolo, Bhabhima le vorbeşte urât, deşi nu ştie încă de întoarcerea lor în India. Akshara îşi pierde speranţa. Mama sa o consolează. Naksh află de venirea Aksharei, Nairei şi a lui Naitik în India şi este foarte bucuros. El se întoarce la petrecerea sa de ziua de naştere cu părinţii şi sora sa, deşi aceştia refuză. Bhabhima, şi familia Singhania în general, se întâlnesc după 10 ani. Bhabhima se poată drăguţ cu Akshara doar pentru a-l face fericit pe Naksh. Bhabhima nu vrea să îi ierte pe Akshara şi Naitik şi le spune să plece, însă la rugămintea lui Naksh, aceasta le dă voie să rămână. Familia Singhania (fără Bhabhima) începe să se acomodeze şi să-i reintegreze pe Naitik şi Akshara înapoi în casă. Ananya îşi ia o slujbă. Bhabhima găseşte momente pentru a-i insulta pe Akshara şi Naitik. Familia decide să inaugureze o fabrică în numele lui Dadaji. La ceremonie, Naksh află adevărul pentru care el, Naira şi părinţii săi au părăsit India acum 10 ani. El jură că va reuni familia.
Naksh încearcă să le apropie pe Akshara şi Bhabhima, dar Bhabhima nu se mulţumeşte şi tot e supărată pe Akshara, aşa că el o acuză pe Akshara de moartea lui Dadaji şi îi ia partea lui Bhabhima(totul face parte din plan). Naitik este furios, iar Akshara îi spune că vrea să plece înapoi în Cape Town. Paharul se umple pentru Akshara când Naira îi vorbeşte urât şi o acuză pe Bhabhima că a despărţit-o de copiii săi. Bhabhima este înduioşată de vorbele Aksharei şi aceasta o iartă şi o roagă să nu mai plece niciodată de acasă. Ambele familii sunt extrem de fericite.
Naksh le plănuieşte o recăsătorire ca un cadou pe aniversare de 10 ani pentru părinţii săi. Yash se îndrăgosteşte de Sanju. Mishti şi Naira nu se înţeleg prea bine, la fel si Karishma-Naman si Akshara-Naitik. Karishma şi Naman văd iubirea pe care i-o împărtăşesc lui Akshara şi Naitik şi consideră că nimănui nu le mai pasă de ei. Însă ei se împacă. Naksh vrea să-şi înceapă propria afacere şi pică un examen. Naitik îl cearcă şi îl dă afară din casă, dar Naksh revine şi cei doi se împacă. Lucrurile sunt tensionate între Nandini, Sanju şi Yash. Naksh se bate cu un om şi Naitik ajunge la închisoare, dar Akshara îl scoate de acolo.
Sameer apare în viaţa lui Rashmi. Acesta se îndrăgosteşte de ea şi o cere în căsătorie. Gayatri şi Devyani nu sunt de acord şi îl acuză de înşelare, dar Sameer reuşeşte să-şi câştige încrederea faţă de ceilalţi. Cele două îşi cer scuze şi Rashmi şi Sameer se căsătoresc. Akshara este supărată pe toată familia deoarece au acuzat-o din cauza nunţii lui Sameer şi Rashmi. Dar aceasta se împacă cu ei.
Tara este introdusă, însă aceasta are o familie foarte tradiţionalistă. Naksh se îndrăgosteşte de ea. Akshara este îngrijoară pentru el. La inceput, ea nu este de acord cu aceasta relatie, dar pana la urma o accepta pe Tara. Tara ii ascunde adevarul lui Dadaji, insa acesta afla pana la urma. Dadaji accepta relatia, iar fratele Tarei, Sangram, isi doreste o casatorie rapida, dar Naksh si familia Singhania nu sunt de acord. Sangram o considera pe Akshara vinovata si o urmareste. In timp ce se cearta cu Sangram, aceasta cade intr-un rau si se inneaca. Familia Singhania se ingrijoareaza deoarece aceasta nu raspunde la telefon. Dupa cautari indelungate, Naitik o gaseste pe Akshara si o duce la spital. Din fericire aceasta isi revine, dar ascunde adevarul de familie si politie. Naitik afla adevarul, dar ii promite Aksharei ca nu va face nimic deocamdata.
Sangram este speriat deoarece afla ca Akshara a supravietuit. Din cauza accidentului, Akshara isi pierde vederea temporar. Aceasta este demoralizata, dar familia o ajuta sa se obisnuiasca cu viata asa. Dupa o cearta cu Naitik, Akshara decide sa plece de acasa, considerandu-se o povara. Vishambar o salveaza cand este pe cale sa cada si o ia acasa. Dar Akshara se intoarce inapoi. Sangram decide sa o ucida pe Akshara, dar dupa ce se raneste, isi realizeaza greseala. Acesta o ajuta sa castige o cursa pentru orbi. Akshara il iarta. Naksh afla adevarul despre Sangram si se desparte de Tara. Akshara isi recapata vederea.
Ananya și Ranveer sunt de acord să se căsătorească. Încep pregătirile de nuntă. Ananya-Ranveer și Naksh-Tara sunt logodiți. Se pare că Ranveer este forțat să se căsătorească. El anulează nunta. Naira este răpită, dar Akshara și Naitik o salvează. Akshara, Naitik, Naira și Naksh pleacă în Hong Kong. Naitik ascunde un secret. Kuhu vine cu Naitik înapoi în India. Aceasta îl numește pe Naitik tată. Ranveer și Ananya, până la urmă, se vor căsători. Akshara află că mama lui Kuhu a fost Sneha și că aceasta a murit. Ranveer și Ananya sunt căsătoriți. Shaurya confesează că el este tatăl lui Kuhu. Varsha este distrusă de revelația lui Shaurya și familia este șocată. Varsha refuză să o accepte pe Kuhu. Dadaji roagă familia Singhania să facă nunta în satul său. Aceștia acceptă. Naitik este rugat să plece într-o călătorie de afaceri, așa că familia Singhania pleacă în sat fără el. Akshara îl roagă pe Dadaji să amâne nunta pentru ca Naitik să apuce să vină.
Tara dorește să facă niște acte prenupțiale în care Tara poate să practice un sport și după căsătorie. Naksh găsește actele și se ceartă cu Tara. Tara se sperie și decide să fugă de la nuntă. Nunta este anulată. Varsha și Shaurya se împacă. Akshara plănuiește un picnic pentru familie. Naira își aduce prietena, Sukanya la picnic. Aceasta se ceartă cu iubitul său și îl lovește. Naira și Sukanya sunt șocate când îl vădă pe iubitul Sukanyei mort. Acestea se sperie și Sukanya se aruncă din trec sinucindu-se. Naira este speriată și fuge.

No comments:

Post a Comment