Wednesday, 5 March 2014

Mica mireasă ”Relație puternică la vârstă fragilă„ - Rezumat până la prima săritură

Anandi este introdusă ca o studentă foarte bună. Ea trăieşte cu părinţii săi (Bhagwati & Khazan). Într-o zi, un gentleman îi vizitează pentru a o vedea pe Anandi pentru a alege o soţie pentru fiul său, Jagdish. Bhairav este încântat să o vadă si îi ia fotografia lui Anandi pentru a o arăta lui maasa ca să o aprobe. Maasa (Bunica lui Jagdish, Dadi sa) îi spune lui Bhairav să fixeze gauna (un ritual în India care este asemanator cu bidaai-ul, specific căsătoriei între copii.) cât mai repede deoarece Anandi este foarte norocoasă deoarece au aflat că Jamura (mătuşa dinnaintea Gehnei) este însărcinată. 
Între timp, învăţătoarea lui Anandi află că nunta sa a fost arânjată. Aceasta încearcă prin toate căile posibile să oprească căsătoria, dar nu reuşeşte şi este rugată să părăsească satul. 
Mai târziu, dadisa o pune să facă muncă multă pe Jamura, care se îmbolnăveşte şi este spitalizată. Doctorul îi avertizează că aceasta nu poate naşte normal şi că şi-ar putea pierde viaţa deoarece s-a căsătorit de minoră şi că este mai bine să întrerupă sarcina. Însă Dadisa nu acceptă în niciun fel această sugestie şi o duce înapoi acasă şi cheamă o moaşă. Aceasta îşi pierde viaţa iar copilul moare deoarece se naşte prematur. Acest eveniment îi face pe părinţii lui Jasdish să realizeze greşeala în căsătoria copiilor. Ei refuză să facă gauna Sugunei (fiica lor) înainte de a împlinii 18 ani. Mama lui Anandi se îngrijorează pentru viitorul ei şi îi cere lui Khajan să facă gauna acum în loc să aştepte mai mult.
După gauna, Anandi vine să locuiască cu socrii săi unde este obligată de dadisa să facă toate treburile gospodăriei. Părinţii lui Jagya decid să îşi ţină copii îndepărtaţi într-alt fel. La început, Anandi si Jagya nu se plac prea mult însă cu timpul vor ajunge să devină prieteni buni. Anandi îl ajută pe Jagdish cu temele în secret deoarece ea fusese deja avertizată de dadi sa stea departe de cărti și doar să facă muncă casnică. 
Suguna & Pratap (soțul ei) se întâlnesc în secret și Jagya își ajuta sora cu asta. Dadisa nu a fost prea mulțumită cu Anandi crezând-o doar un copil răsfățat care nu a fost învățată valori morale de la părinții săi. Dadi punea reguli foarte stricte lui Anandi și o predepsea. Odată chiar a pedepsit-o închizând-o în magazie fără apă și mâncare o zi întreagă. Anandi s-a speriat atât de tare încât a fugit acasă la părinții ei. Însă părinții ei s-au enervat enorm de mult pentru că dadi sa o învinovățea pe Anandi că a fugit cu bani. Aceștia au implorat-o pe dadisa să o accepte pe Anandi înapoi și până la urma dadisa a acceptat asta. 
Basant era singur de multă vreme si obișnuia să vină acasă târziu beat. Massa s-a îngrijorat din cauza acesta și s-a gândit că de vină este singurătatea. Ia spus lui Bhavari (pețitoarea) să găsească o mireasă tânără și frumoasă pentru fiul ei cel mare. Ambi, Bhairon și Sumitra s-au opus căsătoriei când Bahvari a adus știri despre Gehna dar Dadisa ia criticat spunând că nu le pasă de Basant dar ei îi pasă și nu va lăsa pe nimeni să intervină. Părinții Gehnei erau foarte săraci și aveam multe datorii. Maasa ia ajutat să scape de ele și tatăl Gehnei a acceptat să-și mărite fiica cu Basant (care i-ar fii putut fi tată). Gehna nu are altă opțiune decât să accepte asta. Mai târziu, când gauga a fost făcută, Gehna a venit să locuiască în casa socrilor. După aceea a întrebat despre moartea Jamurei și cauza. Basant o violat-o și a amenințat-o. Gehna a fost împotriva lui Basant și massa știind adevăratul lor motiv, dorința pentru un moștenitor. Ea a ridicat vocea împotriva lui massa, curajoasă. Tot timpul a fost criticată de Basant și Dadisa. Dadisa chiar a mințit pe toată lumea că a adus o mireasă majoră când ea nu era!
Între timp, Anandi își exprimă dorința de a învăța și întâlnirile Sugunei cu Pratap în secret continuă și nimeni nu știe de asta. Când dintr-o dată, părinții lui Pratap îi roagă pe cei ai Sugunei să facă gauna deoarece nu mai pot aștepta pentru că sătenii bârfesc despre fiul lor, iar dacă aceștia (părintii Sugunei) vor refuza își vor recăsătorii fiul. Dadisa se descurcă foarte inteligent și le spune tuturor despre gauna Sugunei. În secret, Anandi dă examene și ajunge prima pe clasă, iar acum îi roagă pe socrii săi dacă o lasă să studieze și să se ducă la școală cu Jagya și prietena sa cea mai bună, Phooli. Bhairav o roagă pe Dadisa să accepte acest lucru, iar ea acceptă pentru că Jagya dorește, de asemenea, acest lucru. (defapt, ea nu dorește acest lucru și deși accepta, îl face gelos pe Jagya. Dadisa reușește, iar Jagya refuză spunând că el nu mai vrea ca Anandi să studieze în continuare.) Dadisa îi bagă în cap lui Jagya că Anandi va fi lăudată de toată lumea și de aceea el refuză. Sumitra și Bhairon îi vorbesc și tatăl său îl face să înțeleagă, iar Jagya în sfârșit acceptă și îi promite că o va și ajuta. Totul pare normal însă Dadisa găsise o altă metodă să o țină ocupată pe Anandi dându-i enorm de mult de lucru pentru a nu avea timp să învețe, însă membrii familiei au ajutat-o și ea reușește să aibă timp pentru învățat. 
Între timp, Anandi trece prin menstruație și Dadisa o tratează urât din cauza ritualurilor sale. Gauna Sugunei a fost fixată și se fac compărături pentru acest lucru. Încă nimeni altcineva decât copii nu știu despre întalniriile sale secrete cu Pratap. Toată lumea află despre sarcina Gehnei, ei și în special Dadisa și Basant sunt foarte fericiți. Gehna este însă speriată și vrea să facă avort deoarece doctorul ia spus că această sarcină îi pune viața în pericol deoarece e foarte slăbită. Dadisa nu permite acest lucru și se enervează că Gehna ia sfaturile medicului în serios. Dar, se pare că Basant are grijă de Gehna (dar doar pentru copil care dadisa spune că trebuie să fie băiat, nu fată). 
Gehna vrea să facă după cum spune doctorul și să avorte copilul însă dadisa se înfurie și ambii, Basant și massa, o ameniță că o vor da afară de unde au adus-o din cauza simpatiei că este săracă. Massa sună familia Gehnei și îi insultă mult și le spune să o ia pe Genha de aici pentru că nu vrea să aibe un copil. Gehna nu poate accepta asta și îi spune lui massa să nu-i abuzeze familia și este de acord sa nască copilul după care va pleca din casă. Ambii, Bhairon și Sumitra se opun deciziei și le spun părințiilor Gehnei ce le-a spus doctorul. Tatăl Gehnei își realizează greșeala, dar Gehna spune că e prea târziu pentru asta deoarece ia promis massei. Ea nu vrea ca suroriile sale să sufere ca ea așa că este gata să sacrifice totul, chiar și viața sa.
Basant se mai îmbunează cu Gehna datorită deciziei sale. Gehna îl roagă pe Basant să o ducă la un doctor englez pe perioada sarcinii și îi spune că va naște la spital și nu acasă. Basant acceptă. Acesta începe să aducă un doctor acasă pentru controalele periodice. Acesta o convinge și pe dadisa să accepte pentru a putea avea un fiu. Suguna continuă să vorbească cu Pratap utilizând telefonul dat de el. Ea continuă să-l întâlnească în secret. Într-una din aceste întâlniri, Pratap îi dă floriile galbene pe care le adoră. Ea îl roagă să-i aducă aceleași flori de gauna. Întarzie acasă deoarece începe să plouă. Anandi o caută pe Suguna, dar nu o găsește. Suguna ajunge acasă udă. Aceasta merge în camera Gehnei și o roagă să o ajute. Gehna și Suguna reușesc să iasă din încurcătură când dadisa o caută pe Suguna. Gehna află că Suguna s-a dus să-l întâlnească pe Pratap. Ea o face pe Suguna să promită că nu se va mai întâlnii cu Pratap până gauna va fii făcută, iar Suguna este deacord. Suguna împarte momente emoționale cu fiecare din membrii familiei. 
Între timp, Khajan pune ipotecă pe pământul său pentru a cumpăra cadouri scumpe pentru socrii lui Anandi. Bhairon află acest lucru. El cumpără în secret pământul, dar nu spune nimănui adevărul. Când părinții lui Anandi vin pentru gauna, Massa află și îi insultă. În timpul gaunei, Jagya o aduce în secret în casă pe Phooli ca să poată vedea toate festivele, dar dadisa o prinde și reacțioanează ca de obicei. Pentru a o face pe Suguna fericită, Daadisa decide să nu se mai enerveze până nu se termină gauna. Pratap și familia sa este atacată de hoți în timp ce vin spre gauna. Pratap este omorât. Corpul său este adus la casa Sugunei, iar toți sunt șocați. Fericirea se transformă în tristețe deoarece toți îl plâng pe Pratap. Trupul lui Pratap este luat înapoi în satul său pentru a i se face funerariile.
Suguna este prea șocată de moartea soțului său și stă nemișcată. Plânsetele sale când realizează ce s-a întâmplat rup inima tuturor. Maasa devine puterea pentru toată lumea din familie deoarece ea plânge pentru moartea soțului său. Sugunei i se ia toate bijuteriile și hainele colorate. I se ia chiar și colierul dăruit de Pratap. Ea începe o nouă viață ca văduvă. Massa le spune tuturor că Suguna va locui într-o cameră din spatele casei pentru un an pentru a plânge moartea soțului său. Ea, de asemenea, explică reguliile pe care Suguna trebuie să le urmeze. Toți adulți din casă se împotrivesc deciziei Massei, dar Suguna le spune tuturor că o acceptă deoarece vrea să plângă moartea lui Pratap. Ea începe să trăiască în camera întunecată din spatele casei deși toată lumea protestează. Pentru a o ține pe Gehna fericită în timpul sarcinii, Massa le cere tuturor să își trăiască viețiile normal. Părinții lui Pratap o critică pe Suguna pentru că este văduvă și le spune părințiilor lui Jagya că nu o vor pe Suguna. Timpul trece și Suguna recunoaște că ritualuriile unei văduve sunt prea stricte. Ea, de asemenea, începe să creadă că familia sa și ceilalți o consideră ghinionistă. Cum Massa încearcă tot cei stă în puteri să evite ca Suguna să se atașeze de obiectele sale vechi, Suguna se simte sufocată și se împotrivește și ceartă cu Anandi și ceilalți. Pentru a o ajuta pe Suguna, Bhairon încearcă să vorbească cu Massa să o lase pe Suguna să stea cu ei. Massa nu acceptă. Din cauza nervilor, Bhairon spune că va părăsi casa cu familia sa. Încercarea sa nu funcționează deoarece și Massa și Suguna declară că se vor sinucide dacă asta se va întampla. Pentru a ridica moralul tuturor, Suguna și Jagya încearcă diverse lucruri. Ei plănuiesc o petrecere surpriza de ziua lui Massa. Asta nu este apreciată deoarece Massa este supărată că ziua sa de naștere cade în aceiași zi cu moartea soțului său. Chiar când totul pare în zadar, Badi Jiji, sora mai mare a Massei, vine în casă. În comparație cu Massa, Badi maasi este mult mai deschisă la minte și consideră metodele Massei de a ruina familia sa, arhaice. Ea nu suportă decizia Sugunei de a se tortura singură pentru moartea soțului său. Ea decide să vorbească cu Massa să-și schimbe metodele.
Badi Maasi este supărată că Sumitra și Bhairon au lăsat-o pe Suguna să se tortureze singură stând singura și urmând tradiții de văduvă de modă veche. Sumitra îi explică cum că a fost decizia Sugunei și că Massa o suportă. Badi maasi decide să facă ceva împotriva acestui lucru. Ea le dă tuturor din casă cadouri. Jagya primește multe jocuri video de la ea. Ea se duce des la școală cu el pentru a le spune profesorilor să îl lase să folosească computerul. Între timp, îngrijorarea și atenția lui Basant pentru Gehna și copilul său o face pe Gehna să-și schimbe părerea despre Basant. Ei se respectă acum.
Badi maasi reușește să aducă mici schimbări în sat și casă. Ea îl convinge pe directorul școlii să-i lase pe copii să se joace jocuri video în fiecare zi. Ea este, de asemenea, cea care încheie dușmănia dintre Madan Singh și familia Massei. Ea dorește să joace jocuri din copilărie cu Massa și familia sa, așa o readuce pe Suguna la normal. Badi Maasi o face pe Massa să realizeze cât de nemiloasă era cu familia sa. Massa se îmbunează considerabil. Aceasta îi dă voie Sugunei să mănânce mâncare normală și să ajute la treburiile gospodăriei. Ea realizează cât de crudă era cu prietena lui Anadi, Phooli, care este de asemenea o văduvă tânără. Ea îi dă voie Sugunei să mănânce cu familia sa.
Chiar când viața Sugunei revenea la normal, Badi Maasi începe să realizeze că ceva nu este în regulă cu Gehna și Basant. Când Sumitra îi spune povestea căsătoriei Gehnei cu Basant, Badi Maasi este furiasă pe cruzenia Massei. Ea încearcă să-i facă viața Gehnei mai bună. Ea vorbește cu Basant și îl face să realizeze că pentru a-i câștiga inima Gehnei, trebuie să o înțeleagă și să o facă fericită. Pentru a face asta, ea îl roagă să o convingă pe Massa să o lase pe Gehna să învețe să cânte. Chiar dacă Massa urăște idea, ea este forțată să accepte deoarece toți membrii familiei o forțează. Ea pune condiția ca Gehna să nu îl vadă pe profesorul acela și să cânte. Așa că Badi maasi arânjează ca Gehna să stea în spatele unei perdele (asta cred că era) și să învețe muzică. Bhairon se duce la vechiul său profesor care își trimite fiul să o învețe pe Gehna. Chiar dacă toți membrii familiei sunt fericiți, Massei nu îi place cu s-a schimbat totul. Badi maasi încearcă să o facă pe Suguna să reînceapă școala. Asta îi umple paharul Massei. Ea țipă la Badi maasi și o insultă și îi spune să nu intervină în familia ei. Supărată, Badi maasi părăsește casa. Massa își realizează greșeala și o aduce înapoi. Ea acceptă ca Suguna să-și reînceapă școala. Pentru a aduce fericire în casă, Suguna și Badi maasi plănuiesc o petrecere surpriză de aniversarea căsătoriei lui Jagya și Anandi.
Între timp, părinții lui Phooli îi fixează căsătoria cu un văduv și continuă împotriva dorinței lui Phooli. În timp ce Anandi și Jagya își serbează aniversarea cu prietenii și familia, Phooli este căsătorită cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. După ce află de la Bhavri asta, Bhairon se duce la nuntă și îi roagă să se oprească. El încercă să vorbească cu Jagan să nu-și mărite fiica cu un bărbat atât de bătrân, însă sătenii nu îl lasă. Bhairon îl arestează pe mire și părinții lui Phooli. Bhairon o aduce pe Phooli acasă la el pentru o noapte.
Suguna își reîncepe școala. Mergând către școală în prima zi, ea îl întâlnește pe un băiat numit Shyam. Shyam îi joacă feste Sugunei care are efecte inverse. Suguna își formează o impresie proastă despre Shyam. A o vedea pe Suguna mergând la școală nu le place sătenilor. Madan Singh le spune săteniilor să o avertizeze pe Massa să nu o mai trimită pe Suguna la școală. Bhairon însă refuză să facă asta. Când celelalte văduve tinere își exprimă dorința să învețe, câțiva dintre săteni sunt forțați să-și schimbe obiceiurile. Două dintre văduve încep școala cu Suguna.
Shyam ajunge să se certe cu Anandi și Jagya într-un magazin din cauza unor lucruri. Între timp, lecțiile de muzica a Gehnei o deranjează în continuare pe Massa. Într-o zi, în timpul lecțiilor, un fov pornește în camera Gehnei. Pentru a o salva, Niranjan o prinde de mână. Văzând pentru prima oară, el realizează cât de tânără e și este șocat. Massa intră chiar atunci și este șocată să îl vadă pe Niranjan ținând-o de mână pe Gehna. Ea încearcă să îl facă pe Basant să oprească lecțiile de muzică, însă aceasta refuză. Pentru a face cum vrea ea, Massa îl concediază pe Niranjan când Massi și toți bărbații sunt plecați. Gehna vede asta și se simte prost. Shyam îi întâlnește din nou pe Jagya si Anandi când sunt la un picnic al școlii. El îi salvează viața lui Jagya când cade de pe o stâncă și se împrietenește cu Jagya și Anandi.
Shyam încearcă să se împrietenească cu Suguna, însă nu reușește. El intenționat pierde un meci cu Jagya în haveli și îi face o cinste. Shyam îl roagă să le aducă pe Anandi și Suguna cu el.. Când Suguna află, se supără și pleacă. Shyam o întreabă de ce este supărat pe el. Suguna nu poate răspunde și îl roagă să o lase în pace. Între timp, relația dintre Gehna și Basant se îmbunătățește și ei se respectă unul pe celălalt. Massa o torturează pe Gehna din nou și o avertizează să dea naștere doar unui nepot. Maasi încearcă să o convingă pe Maasa, dar nu reușește. Gehna este foarte tristă și plânge. Văzând asta, Basant se simte neputincios și decide să facă ceva.
Basant încearcă să reînceapă lecțiile de muzică ale Gehnei, însă Massa nu este deacord. Basant se simte neputincios, însă Gehna începe să înțeleagă că lui îi pasă de ea. Suguna începe să se împrietenească cu Shyam. Shyam o salvează de un taur sălbatic. Doctorul care este chemat să îi vindece rana Sugunei îi spune Massei că Suguna este însărcinată. Massa se înfurie și o întreabă pe Suguna despre copil. Ea îi spune Massei că este a lui Pratap. Familia este șocată și decide să vorbească cu părinții lui Pratap. Ei refuză să creadă că este copilul lui Pratap și îi insultă familia Sugunei și îi gonește. Pentru a ieși din situația aceasta, Massa decide să îi facă avort Sugunei. Suguna refuză spunând că vrea să păstreze copilul lui Pratap. Ea amenință că se va sinucide dacă este forțată să avorteze. Pentru a găsi o altă soluție, Badi maasi îi sugerează Massei să o recăsătorească pe Suguna, după ce îi spune totul băiatului. Massei nu îi place asta. Ea se satură de intervenția Badi maasii și îi spune să plece. Badi maasi tristă părăsește casa după ce își ia rămas bun de la membrii familiei. Massa îi spune doctorului să avorteze copilul pentru a salva onoarea familiei. Sumitra încearcă să o convingă pe Suguna că asta este singura soluție. Suguna refuză. Massa o ia pe Suguna la spital pentru un control și avort.
Doctorul o examinează pe Suguna și refuză să-i avorteze copilul deoarece e prea târziu și ar fi periculos pentru Suguna. Massa este supărată și îi spune doctorului să facă asta însă este oprită de Bhairon. Ea încearcă să o trimită pe Suguna din sat, dar Bhairon nu este de acord. Masa o face pe Suguna să promită că nu va ieși din camera sa până va naște. Niranjan nu are bani și este bolnav. Basant și Gehna îl ajută. Asta cumva îi apropie pe Basant și Gehna.
Shyam, între timp, este fiul lui Madan Singh. El îi spune Sugunei că o iubește, iar ea îi spune că este însărcinată cu copilul lui Pratap. Shyam îi promite că va păstra secretul și că încă vrea să se căsătorească cu ea. Gehna îi prinde pe Shyam când vorbește cu Suguna și îl întreabă ce are de gând. Când realizează sentimentele lui Shyam pentru Suguna, ea este de acord să-l ajute. Sumitra care află despre asta este supărată pe Gehna. Ea îl avertizează pe Shyam să stea departe de Suguna. Atunci, Shyam vine în casa Sugunei și în fața întregi familii, o roagă pe Suguna să se căsătorească cu el și le spune tuturor că știe despre sarcina Sugunei. Toată lumea se împotrivește acestui lucru. Sumitra îl suportă pe Shyam și îl roagă pe Bhairon să fie de acord. Gehna îl convinge pe Basant. Familia Massei o roagă pe Suguna să accepte căsătoria cu Shyam. Massa îi spune lui Shyam să-și convingă părinții, altfel nu va fi deacord. După multe certuri, Shyam își convinge părinții. El ascunde sarcina Sugunei de părinți săi. Massa se gândește să facă o nuntă simple, dar familia sa o convinge să facă o nuntă mare. Massa decide să o aducă pe Suguna înapoi în casa. Shyam încearcă să le spună părinților săi despre sarcina Sugunei, însă se schimbă. Lui îi este frică că tatăl său nu va accepta. Între timp, ceremonia de căsătorie începe în casă.
În timp ce familia Kalyanei Devi se distreză în timpul căsătoriei, Suguna rămâne neinteresată. Unul câte unul, rudele încep să vină. Jagya se împrietenește cu un băiat nou la școală, Sunder. Sunder este un băiat care îl folosește pe Jagya pentru bani. Familia lui Madan Singh ajunge la nuntă. Fratele lui MS nu este bucuros când nunta nu are pheras. El îl convinge pe MS să vorbească cu Massa despre asta. În timp ce vorbește cu Massa, MS realizează că Suguna este însărcinată. El este furios și spune vestea în fața a tot satul. Shyam recunoaște că a ascuns adevărul.MS îl reneagă pe Shyam și pleacă cu familia sa. Shyam se căsătorește cu Suguna așa cu era plănuit, în timp ce MS își dorește răzbunarea. În timp ce Suguna nu este pregătită să-l accepte pe Shyam, MS dă foc magaziei Massei, care are pierderi mari. Pentru a nu cauza rău satelor, cele două familii semnează un tratat de pace (mă simt la istorie LOL XD, okay, nu trebuia să adaug asta, dar nu m-am putut apține) că nu își vor mai cauza rău una celeilalte.
Suguna începe să aibă grijă de Shyam, deși ea nu l-a acceptat încă ca soț. Unchiul lui Shyam încearcă să-l influențeze să părăsească casa Massei. Terenul lui Khajan este în pericol deoarece acesta nu poate plăti datoria. Jagya este corupt de Suner. El fură bani din seiful casei ca să cumpere jocuri. Anandi realizează că Sunder nu este bun, dar Jagya nu. Jagya este influențat de Sunder și începe să joace jocuri de noroc și să fumeze. Anandi află despre fumat, însă nu spune nimănui nimic, crezând că Jagya se va schimba.
Shyam încearcă să se apropie de Suguna, însă ea nu este de acord. De frica bârfei, Massa încearcă să-l trimită pe Shyam acasă la el, însă își schimba dorința. Anandi leagă o rakhi lui Shyam, în timp ce Jagya este complect manipulat de Sunder.
Pentru a avea grijă de noua sa soție, Shyam începe să-și câștige existența făcând diferite sarcini pentru Massa și copii săi. Părinții lui Shyam sunt la început insultați de asta, însă Shyam își convinge mama. Suguna începe ușor să se comporte normal în preașma lui Shyam, care este foarte fericit de asta. Jagya, între timp, începe să se comporte mai urât din cauza influenței lui Sunder. El minte tot timpul fără frică. Nu am învață. Pentru a-l trece clasa cu note bune, profesorul său îi cere mită de 10,000 de rupi și Jagya vrea să îi plătescă. El o face pe Anandi să-i facă toate temele, iar ea este lăsată cu ambele, munca gospodăriei și temele lui Jagya. Bhagwati se întoarce din pelerinaj și află despre ipoteca terenului. Khajan îi promite că va plăti în curând.
În timp ce relația dintre Shyam și Suguna progresează, Bhairon afă că Jagya chiulește de la ore și se joacă jocuri. El vine acasă și îl bate. Anandi îl ajută pe Jagya ascuzându-i jocul video. Jagya îi promite tatălui său că se va schimba și va învăța. Terenul lui Khajan este luat de Mahavir Singh, care refuză să-l împartă chiar dacă Khajan îi dă bani să-l plătescă. Când află că Massa este rudă cu Mahavir Singh, părinții lui Anandi se duc la ea pentru ajutor. Când aude numele lui Mahavir Singh, Massa spune că nu cunoaște pe nimeni cu numele ăsta. Ea începe să aibă coșmaruri despre trecutul său. Familia sa este șocată de comportamentul său ciudat.
Khajan planuiește să cumpere o altă parte din teren, dar ar trebui să își pună ipotecă pe casă pentru asta. Anandi și ceilalți încearcă să o convingă pe Massa să-l ajute pe Khajan, dar nu reușesc. Jagya o ia pe Anandi acasă la Mahavir Singh. El îi spune că este nepotul lui Massa și îl roagă să dea înapoi pământul lui Khajan. Asta îi dă o scuză lui Mahavir Singh, care vine acasă la Massa și o insultă. Massa o lovește pe Anandi și îi spune să părăsească casa a doua zi și să se întoarcă la părinți. Anandi se întoarce la părinți în timp ce toată lumea din casa Massei este supărată din cauza acestui lucru. Părinți lui Anandi încearcă să vorbească cu Massa, dar fără succes. Ei pun ipotecă pe casă ca să ia bani pentru a compăra pământ. Mahavir Singh începe să comploteze cu Madan Singh și Ramcharan Singh împotriva Massei. El îi trimite o pereche de brățări Massei care îi reamitesc de trecut.  Mahavir este cumnatul lui Kalyani. Ei locuiau în aceiași casă unde Kalyani era măritată cu fratele lui Mahavir. După ce bărbatul său a murit, Kalyani era neajutorată și la mila lui Mahavir, care vroia să profite de ea. Din frică, când Mahavir încearcă să o violeze, Massa fuge din casă împreună cu copii săi și nu se mai întoarce.
Massa intră în casa lui Mahavir și îi spune să nu intervină în viața sa. Mahavir jură să-i facă viața mizerabilă. Massei îi e frică pentru siguranța familiei sale și nu le vorbește despre trecutul său. Shyam and Suguna se duc la un templu pentru a se ruga pentru sănătatea familiei. O altercație cu mama lui Pratap îi rănește pe amândoi. Shyam o duce pe Suguna la spital. Acest incident o face pe Suguna să-l respecte pe Shyam și să-l accepte ca tatăl copilului său. 
Între timp, lui Jagya și Anandi le este dor unul de celălalt. Khajan o încurajează pe Anandi să continue să învețe pentru examene. Mahavir Singh, Madan Singh și Ramcharan Singh complotează împotriva Maseri. Ei îi înșeală pe fermierii din sat și îi forțează să își vândă terenul lui Mahavir. Shyam îl roagă pe tatăl său să oprească asta. El se plânge unui panchayat, care judecă în favoarea Massei și a sătenilor. Din frica unei dușmănii, Massa își retrage plângerea și rămâne neutră.
Înțelegerea cu terenul lui Khajan se dovedește a fi nulă deoarece vânzătorul său, Vishnu, nu este proprietarul. Adevăratul proprietar îi alugă de pe terenul său pe părinții lui Anandi după ce îi bate. Jagya nu o iartă pe Daadisa. El ajunge să se reîmprietenească cu Sunder din nou ca să poată copia în examene. Radha o acceptă pe Suguna ca noră a sa.
După ce și-au pierdut banii, terenul și casa, familia lui Khajan  nu are altă soluție decât să-și părăsească satul pentru a căuta de muncă. Între timp, Jagya este prins de Basant când merge cu Sunder. Massa o învinovățește pe Anandi pentru toate problemele însă Sumitra se împotrivește Massei pentru a o suporta pe Anandi. Complotul lui MS și RS cu Mahavir Singh îl face pe Mahavir sarpanch în sat. Radha îl informează acest lucru pe Shyam. Massa își folosește influența pentru a dizolva panchayatul (ce o fi asta?? O_O).
Khajan și familia sa merg într-un nou sat unde Bhago ajunge să lucreze când picioarele lui Khajan sunt rănite. Când Bhago se îmbolnăvește, Anandi se duce să muncească în locul lui Bhago. Neputând să reziste în conflictul dintre soțul și fiul său, Radha se otrăvește. RS îl convinge pe MS să uite de dușmănie și să-i aducă pe Shyam și Suguna acasă. Însă, el are în minte un plan malefic înfipt de Mahavir Singh. MS vine acasă la Massa să îi ia pe Shyam și Suguna. Între timp, picioarele lui Khajan sunt rănite grav și are nevoie de operație. Fără bani pentru operație, Khajan și familia sunt îngrijorați.
Se întâmplă ca șantierul de construcții pe care lucrează Bhago aparține lui Mahavir. El le oferă bani pentru operația lui Khajan și slujbe pentru toți cei trei membrii ai familiei. Bhago acceptă oferta. MS vine la Massa și o roagă să-i ia pe Shyam și Suguna acasă. Gauna este fixată pentru a doua zi și Bhairon nu poate ajunge. Khajan și familia sa intră în casa lui Mahavir ca servitori, în timp ce Suguna este primită ca noua noră în casa lui MS.
Ignorat, Jagya intră în obiceiurile lui Sunder mai rău. El nu mai studiază, chiulește și se duce să joace cărți cu Sunder. Poliția face o razie a locului și îl arestează pe Jagya. Sumitra le spune polițiștilor să-l ține pe Jagya pentru noapte, însă Massao convinge să-l ia acasa. Bhairon se întoarce și decide să-l trimită pe Jagya la un internat. El află că Anandi a fost alungată din casă. Sumitra și Bhairon caută familia lui Khajan peste tot fără noroc. Mahavir o critică pe Massa despre Jagya și îi spune că Khajan și familia sa sunt servitorii săi.
Când este amenințată de Bhairon și familia sa că vor părăsi casa, Massa este forțată să-și spună trecutul său cu Mahavir Singh. Când Bhairon și Basant se duc acasă la Mahavir, ei o întâlnesc pe Anandi. Ei îi plătesc datoriile lui Khajan și o iau acasă pe Anandi. Massa este forțată să o accepte când toată familia o amenință că vor părăsi casa. Este o pauză pentru familia Massei când Anandi se reîntoarce, Suguna este dusă acasă la socrii, iar Bhairon decide să nu-l trimită pe Jagya la internat. Nașterea copiilor Sugunei și a Gehnei vine repede în timp ce RS îi spune lui MS să scape de copilul Sugunei.
RS încearcă să o otrăvească pe Suguna și Asha vede asta, dar este redusă la tăcere de RS. Anandi își arde cărțile și îi promite Massei că nu va mai studia pentru a o face fericită. Ea încearcă să ascundă asta de ceilalți membrii ai familiei, însă Gehna află asta. Când învățătoarea lui Anandi o vizitează, și ea realizează adevărul și dezvăluie acțiunile Massei în fața familiei. Se realizează Godh-Bharaai-ul Gehnei. Massa îi reamintește să plece din casă după ce îi naște nepotul. Gehna îi spune asta Sumitrei și plânge. Basant aude o parte din conversație și crede că Gehna vrea să plece. RS încearcă să-i ucidă din nou copilul Sugunei, însă Asha nu permite acest lucru. Ea îi spune Sugunei adevărul despre RS. În timp ce încearcă să oprească nunta surorii sale mai mici, Gehna intră în travariu și este dusă la spital, unde naște un băiat. În timp ce toată familia este fericită, Gehna încă se gândește că trebuie să plece din casă cum ia promis Massei.
Massa îi spune Sumitrei să o convingă pe Gehna să stea. Deși Sumitra și Basant o roagă acest lucru, Gehna declară că va părăsi casa deoarece Massa nu o respectă ca femeie. Basant este deprimat după ce Gehna pleacă. El nu se simte un partener de viață bun pentru Gehna și pentru fericirea sa, el decide să o căsătorească cu Niranjan. El îi trimite actele de divorț și o duce la templu pentru a o căsători cu Niranjan. Gehna refuză, spunând că îi iubește pe Basant. 
Între timp, Nandu se îmbolnăvește deoarece a fost hrănit cu lapte de capră. Gehna se întoarce și o roagă pe Massa să o ierte.
RS încearcă să omoare copilul Sugunei cu ea într-un jaf plănuit. Shyam îi dezvăluie planul și Suguna este forțată să-i spună intențiile lui RS. Radha îi spună lui RS să părăsească casa, însă Suguna și Shyam îl convinge pe RS să rămână.
Mahavir Singh reușește să iasă din cauțiune și îl prinde în capcană pe Khajan Singh cu un trafic de arme false. Bhairon și Basant înceacă tot ce pot pentru al elibera pe Khajan, dar nu reușesc. Pentru a o ajuta, Bhairon o aduce pe Bhago în casa sa până Khajan va fi eliberat. 
În timp ce locuiește în casa Massei, Bhago este în continuu insultată de Massa pentru că trebuie să stea cu ei din milă. Massa este supărată când cei doi frați se ocupă de cazul lui Khajan și ignoră afacerile sale.
RS încearcă să o întoarcă pe Radha împotriva lui Shyam și a Sugunei la ordinul lui Mahavir. Mahavir descoperă că acum mulți ani, copilul Massei era un nou născut și că Basant este fiul său. El este încântat și se duce la Basant, cerându-i să vină să locuiască cu el sau cel puțin să îl dea pe Nandu. Massa dezvăluie familiei sale că soția lui Mahavir a rugat-o, pe patul său de moarte, să îl crească pe Basant singură și să nu-i spună lui Mahavir că Basant este fiul său. RS îl ajută pe Mahavir să-l răpească pe Nandu. Basant se duce să-l omoare pe Mahavir, dar Massa îl oprește.
Mahavir se simte rușinat de faptele sale și o respectă pe Massa pentru că l-a învățat pe fiul său valori morale bune. El încearcă să-și schimbe acțiunile și este bătut cu pietre de către săteni când își cere scuze. Massa și familia îl salvează. Suguna vine acasă pentru naștere. Khajan este eliberat și este revoltat pe Massa și familia sa pentru că a suferit prea mult din cauza lor.
Bebelușul Sugunei se naște prematur. Toată lumea este fericită că a născut fără probleme. RS îi convinge pe părinți lui Pratap că bebelușul Sugunei este al lor și le spune să vină și să-și revendice nepotul. Părinții lui Pratap vin la ceremonia de numire și încearcă să-și revendice nepotul, dar sunt insultați și alungați de toată lumea.
Suguna, în sfârșit, îl acceptă pe Shyam ca soț al său, dar Shyam vede atașamentul său puternic pentru copilul „ei” și crede că ea îl iubește numai pe Pratap.
Anandi și Jagya studiază pentru examene. Bhairon îl mărește presiunea lui Jagya când îi spune să ia note mari. Jagya se simte sufocat.
Khajan detestă familia Massei și își exprimă regretul pentru că lea dat lor fiica. El, în secret, începe afaceri ilegale cu snackuri care îi aduc mulți bani. Anandi și Bhago se roagă ca el să-și schimbe atitudinea.
Rezultatele examenelor sunt afișate, iar Jagya vine acasă cu rezultatele care arată că el a obținut 75%, iar Anandi 55%. Massa dă o petrecere mare pentru a celebra acest lucru și o insultă pe Anandi.
Directorul școlii lui Jagya este invitat la petrecere iar acesta spune că Jagya, defapt, a obținut 40% și că a falsificat carnetul de note. Bhairon și Dadisa îl ceartă și îl bate. Acesta nu poate suporta că prietenii lui o să-și bată joc de el și fuge de acasă. Toți membrii familiei se îngrijorează și Bhairon, Anandi și Shyam pleacă în Mumbai să-l caute (aceștia află ce Jagya se află în Mumbai deoarece acesta o sună pe Anandi). În Mumbai, Jagya și un prietenul cu care a fugit sunt capturați de niște oameni care pun copii să cerșească. Anandi și ceilalți reușesc să găsească ascunzătoarea hoților, însă Anandi este împușcată în cap deoarece încearcă să-l apere pe soțul său. 
Anandi este dusă la spital unde este întâi declarată moartă deși ea nu este. Doctorul le spune că numai un medic celebru (nu-i mai știu numele) poate să o salveze. Acesta o operează însă din cauza locului unde se aflase glonțul s-ar putea să aibă niște probleme de memorie. Anandi este adusă acasă unde este primită cu o petrecere mare de către Dadisa. 
Între timp, Dadisa dă ofrande și mâncare săraciilor unde o întâlnește pe Tipri (Teeja este numele ei real). Tipri este o prietenă din copilărie a lui Bharon și Basant, iar ea era cea care trebuia să devină soția lui Bhairon, însă părinții lui Tipri au plecat din sat. Aceasta este obsedată de Bhairon și îl dorește ca șot. Tipri încearcă prin toate posibilitățiile să despartă familia. Întâi hotărăște să scape de Sumitra, însă după aceea dorește să scape și de Gehna și Basant. Aceasta vrea să scape și de Anandi și profită de boala sa pentru a o convinge pe Dadisa să îl recăsătorească pe Jagya. Dupa un accident în care Anandi era gata să ardă toată bucătăria din cauza uitării unui ceai pe foc, Dadisa hotărăște să își recăsătorească nepotul. Suguna rămâne însărcinată din nou cu copilul lui Shyam însă observă că socrii săi îl tratează diferit pe Varun (fiul Sugunei cu Pratap) din cauză că acesta nu este copilul lui Shyam. Între timp, Dadisa găsește o pretendentă potrivită pentru Jagya. Aceasta îl ia pe Jagya pentru a-l căsătorii în secret. Părinții lui Anandi află despre acest lucru și, în ziua aniversării căsătoriei lui Jagya și Anandi, se duc la socrii acesteia. Toată lumea este șocată de faptul că Dadisa îl vrea pe Jagya recăsătorit și pleacă pentru a o oprii. Aceștia însă ajung prea târziu. Bhairon declară că această căsătorie nu este acceptată. Pentru a-i împăca pe toți, tatăl fetei aduce Consiliul Comunal și acesta decide că Anandi este sănătoasă, iar ceea dea doua căsătorie este ilegală. Pentru a-i împăca pe părinții fetei, Bhairon le promite că îi va plătii studiile. Toată lumea se duce acasă, iar acolo are loc o ceartă între Bhairon și Basant (care era beat), iar Bhairon decide să părăsească casa. Acesta părăsește casa, iar Tipri începe să își arate adevărata față. Tipri o acuză pe massa de toate întâmplăriile din casă (mai ales de faptul că Bhairon a plecat). Aceasta o amenință pe massa și Gehna că îl va omorî pe Nandu. Speriată, Gehna pleacă după Bhairon care se întoarce pentru a o opri pe Tipri. 
Bhairon ajunge acasă, iar Tipri este fericită să-l vadă. Aceasta îl ia în cameră și îl închide. Sumitra încercă să-l ajute în timp ce Tipri gătește mâncare pentru Bhairon. Nu reușește, iar Anandi încercă și ea. Aceasta reușește să deschidă ușa însă Tipri revine sus. Bhairon o ține ocupată pe Tipri, iar Anandi îl ia pe Nandu. Fugind după Anandi, Tipri cade. Aceasta este legată de stâlp unde spune tot ce a făcut rău. Soțul, fiica și părinții lui Tipri ajung acasă la massa. Toată lumea este șocată să-i vadă deoarece Tipri mințise că nu are pe nimeni. Un doctor ajunge la vilă și o ia pe Tipri pentru a o interna. 
Bhairon încă vrea să părăsească casa, dar în timpul acesta, Dadisa face un infarct. Ea este dusă la spital însă este salvată. Bhairon și massa se împacă, iar Bhairon decide să nu mai părăsească casa. Bhairon decide să o trimită pe Anandi la școală, în continuare, însă Anandi, pentru a nu o supăra pe dadisa, decide să renunțe la școală.
Sora Gehnei se pregătește să se căsătorească și invită și familia socriilor Gehnei. Totul decurge bine până când dadisa spune adevărul despre mire. Acest mire și tatăl său îi păcălește pe cei din familia miresei pentru a fura zestrea. Familia Gehnei îi mulțumește dadisei. 
Între timp, Suguna este sunată de mama lui Pratap deoarece dorește să oficieze comemorarea morții lui Pratap cu Varun. Aceasta o roagă să vină cu el la templu. Suguna își minte socrii și se duce. Aceasta este prinsă de către socrii chiar la templu, iar aceștia o trimit acasă la părinți. Până la urmă, socrii Sugunei o acceptă înapoi. Aceasta aleargă pe scări și cade. Suguna pierde sarcina, iar socrii săi o acuză că  a făcut-o intenționat. Shyam decide să plece la oraș pentru a începe o viață nouă, iar Suguna revine în casa părințiilor ei. 
Părinții Gudiyei  (fata care a fost căsătorită pentru a doua oară, a doua soție a lui Jagya) o părăsesc la casa dadisei pentru a o accepta ca soție a lui Jagya. Până la urma, părinții fetei revin pentru aș lua fiica.
Suguna și Shyam se împacă. Ziua de naștere a lui Anandi este celebrată. Jagya îi cumpără cadou o fustă și o roagă să o probeze. Acesta se uită prin gaura cheii în timp ce Anandi se schimbă însă Sumitra observă asta. Sumitra și Bhairon se îngrijorează și hotărăsc să o trimită acasă la părinți până va împlinii 18 ani.
În satul natal, Anandi se împrietenește cu fiica unei prietene a sa foarte bună, Gulli. Aceasta află că Champa a murit. Șeful tatălui lui Anandi vine acasă la Bhago și încearcă să o violeze pe soția lui. Bhago și Anandi reușesc să se salveze, însă Anandi este rănită și mama sa îi dă lapte cu șofran. Khajaan se enervează și chiar când decide să plece după șeful său, Anandi leșină. Toate aceaste evenimente îl fac să realizeze greșelile făcute și aceasta este închis însă decide să fie drept și să execute pedeapsa meritată. Bhairon își asumă responsabilitatea pentru fiica și soția lui Khajaan. Anandi și Jagya se întâlnesc pentru ultima oară în 5 ani.
5 ani mai târziu... 
Nah, just kidding. XP Voi face o a 2-a postare pentru serial, deoarece aceasta e cam lungă. 

No comments:

Post a Comment