Tuesday, 22 April 2014

Mica mireasă ”Relație puternică la vârstă fragilă„ - Rezumat după prima săritură

5 ani mai târziu...
Anandi are 17 ani și va împlini în curând 18. Tatăl său este eliberat din închisoare. Toată lumea se pregătește pentru ziua de naștere a lui Anandi. De ziua sa, toată lumea dă o petrecere. Anandi și Jagya se întâlnesc după 5 ani. Anandi este luată de către socrii săi acasă. Jagya și Anandi sunt foarte apropiați. Între timp, Dadisa tot găsește motive să o certe pe Anandi. 
Jagya își exprimă dorința de a deveni doctor, iar Anandi îi convinge pe toți din casă să îl lase să facă asta. Jagya se pregătește să plece să-și dea examenele. Basant și Gehna se îndepărtează deoarece Basant se simte sânjenit datorită vârstei sale înaintate față de Gehna. Sugna și Shyam au doi copii acum, pe Varun și Shagun, o fată. Unchiul lui Shyam îl urăște pe Varun și nu se ferește să o arate. Acesta se enervează, iar în timp ce Varun iese pe terasă, fără un pic de milă, îl aruncă. Acesta joacă inocent. Varun este dus la spital. Doctorul le spune că trebuie să-l opereze cât mai curând, iar aceștia acceptă. 
Operația se sfârșește, însă Varun nu poate să meargă. Acesta este luat acasă, însă Sugna se învinovățește. Jagya este insultat de copii (colegi?) mai mari, însă își dă examenele și se întoarce în sat. Acesta este șocat să afle că Varun a fost accidentat și se enervează pe Anandi pentru că ia ascuns adevărul. Jagya este foarte impulsiv și crede că socrii Sugnei nu au grijă de ea. Basant și Gehna continuă să se îndepărteze. 
Anandi și Jagya plecă în Goa, însă din cauza condițiilor meteo, aceștia ajug în Mumbai. Jagya nu se împacă cu asta și vrea să plece, însă Anandi îl convinge să rămână. Între timp, Varun progresează, însă este speriat de unchiul lui Shyam, iar acesta îl amenință să nu sufle o vorbă. Basant parcă începe să se mai îmbuneze cu Gehna, însă, ghidat de massa, acesta iarăși se ceartă cu Gehna. Anandi și Jagya îl reîntâlnesc pe doctorul care a salvat-o pe Anandi cu 5 ani în urma. Acesta îi propune lui Jagya să se alăture colegiului din Mumbai. Jagya acceptă. Din păcate, Varun rămâne paralizat. 
Mahavir Singh iese din închisoare şi îi vizitează pe Basant și Nandu, iar Massa îl convinge să rămână cu ei. Părinții lui Pratap află de paralizia lui Varun și se revoltă și încearcă să-l ia, însă ei sunt opriți. Jagya plănuiește să plece în Mumbai pentru studii. Relația dintre Massa, Basant și Gehna ajunge din nou așa cum a fost la început. Gauri și Jagya se întâlnesc. 
Varun reușește să spună adevărul despre accident. Toată lumea află despre RS care este vinovat. MS îl izgonește din casă pe RS. Jagya este admis la facultatea de medicină. Jagya pleacă în Mumbai. 
Dadisa revine la vechea atitudine, când este împotriva tuturor nuroriilor din casă. Dadisa și Gehna se ceartă foarte rău. Gehna decide să rupă toate relațiile cu Massa și Basant. Aceasta îi dă înapoi toate bijuteriile şi decide să doarmă în camera servitorilor. Cei mai mari de la facultate își bat joc de Jagya. Toate acestea îl fac pe Jagya să vrea să se sinucidă, dar este salvat de Gauri. Între timp, Gehna afirmă că ea locuiește în casa lui Massa doar pentru Nandu. Basant și Massa sunt furioși pe ea. Jagya se întoarce acasă şi decide să renunţe la studii. Relația dintre Massa și Gehna devine din ce în ce mai proastă pe zi ce trece. După un incident foarte rău, Gehna îşi cere scuze şi Massa o iartă, iar totul redevine la normal. 
Jagya decide să continue să studieze medicina, dar Dadisa nu este de acord. Până la urmă, Jagya reușește să plece cu ajutorul lui Anandi. Dadisa este atât de furioasă că rupe toate legăturile dintre ea și Anandi. Phooli este hărțuită de un băiat. Ea este acuzată că deşi văduvă, a trimis scrisori unui anumit băiat. Jagya reușește să-și revină și să stea împotriva celor mai mari. Phooli este pedepsită pe nedrept şi obligată să rupă toate relaţiile cu societatea.
În casa Massei va intra Heth Singh, un mare politician. Acel politician o invită pe Massa şi familia sa la nunta fiului său. Jagya şi Gauri încep să se împrietenească. Anandi o reîntâlneşte pe profesoara sa din copilărie, iar aceasta încearcă să o convingă să îşi reînceapă studiile. Familia Massei ajunge la nuntă şi Anandi este şocată să vadă că mireasa este Gulli. Anandi opreşte căsătoria. Bhairon aduce poliţia pentru a îl aresta pe Heth Singh. Anandi o aduce pe Gulli în casa Massei. Poliţia o arestează pe Anandi pentru că bunicii lui Gulli au depus o plângere pentru răpire. Dar, cu ajutorul lui Gulli, adevărul se află şi ea este eliberată, iar Haith Singh şi bunicii lui Gulli sunt închişi pentru 3 luni. Heth Singh jure să se răzbune şi aşa ia naştere o duşmanie între familia Massei şi el. Gulli este adusă acasă la Massa dar aceasta nu o acceptă. Anandi reuşeşte să îl dea de gol pe băiatul care i-a făcut rău lui Phooli, iar Phooli promite că va avea grijă de Gulli.
Dadisa vrea un strănepot şi îi spune acest lucru lui Anandi. Anandi se duce la profesoară să o întrebe dacă e pregătită pentru aşa ceva. Profesoara o sfătuieşte să nu facă copii deoarece este prea tânără pentru acest lucru şi să ajute societatea luptând împotriva căsătoriei între copii. Anandi decide să îi înveţe pe copii, în timp ce Jagya se aproprie mai mult de Gauri. Acesta începe să se îndrăgostească de ea. Jagya revine în sat pentru vacanţă şi se comportă urât cu Anandi. Jagya hotărăşte să plece înapoi la oraş mai devreme. Bhasant se îmbolnăveşte de malarie. Acest lucru îi aproprie pe Gehna şi Basant. Basant doreşte să o ducă pe Gehna într-o vacanţă, iar Massa aprobă acest lucru. 
Între timp, Jagya îi joacă o farsă lui Gauri. Aceasta crede că Jagya a murit şi îi spune că îl iubeşte. Jagya este şocat de acest lucru şi începe să o ignore. Gehna şi Basant îşi petrec timpul împreună, iar Basant o salveză de la înec pe Gehna. Ziua de naştere a lui Jagya se aproprie şi toată familia Massei doreşte să o trimită pe Anandi în Mumbai pentru a îi face o surpriză lui Jagya. Acesta este şocat să o vadă pe Anandi şi se supără. Gauri îi organizează o petrecere lui Jagya, iar acolo Jagya minte în legătură cu Anandi. Anandi este foarte supărată şi pleacă acasă. Între timp, aceasta decide să-şi reînceapă studiile. Socrii săi îi permit acest lucru. Toată lumea ascunde adevărul de Massa şi Anandi îşi dă examenele în secret. 
Jagya îi spune lui Gauri că o iubeşte şi aceştia se aproprie. Jagya începe să-şi ignore familia şi mai ales pe Anandi. Rezultatele finale sunt publicate unde Jagya reuşeşte să obţină 80%, iar Anandi ajunge în topul satului. Sătenii vin pentru a o felicita pe Anandi, iar Dadisa se enervează când află că toată familia ia ascuns acest lucru şi pleacă din casă. Jagya o învinovăţeşte pe Anandi pentru acest lucru. Până la urmă, Jagya reuşeşte să o aducă acasă pe Dadisa. După o ceartă, Anandi spune adevărul despre miciunile lui Jagya. Anandi decide să-şi continue studiile pentru ea şi să nu-i mai face fericiţi pe alţi. Până la urmă toată lumea este supărată pe Jagya şi acesta se reîntoarce în Mumbai. 

(La fel ca prima săritură, voi face o altă postare.)

No comments:

Post a Comment