Thursday, 24 July 2014

Mica mireasă ”Relație puternică la vârstă fragilă„ - Rezumat după a 2-a săritură

4 ani mai târziu...
Jagya şi Gauri au devenit medici. Toată lumea este fericită. Familia Massei decide să-i dăruiască lui Jagya un spital nou. Jagya se reîntoarce în sat şi este şocat să vadă spitalul făcut de familia sa deoarece el vrea să studieze pentru masterat. Până la urmă, Gauri este defapt Gudiya, cea care a fost forţată în copilărie să devină soţia lui Jagya după ce Anandi este împuşcată. Jagya, de asemenea, doreşte să se stabilească la oraş. Se pare că Gauri este foarte afectată de evenimentele din ziua în care a fost forţată să se căsătorească cu Jagdish. Familia lui Gauri este dornică să o vadă căsătorită. Aceasta refuză. Până la urmă, Jagya pleacă în Mumbai fără Anandi, deoarece aceasta refuză să plece.
Părinţii lui Phooli nu au bani pentru a plăti un împrumut făcut deoarece tatăl său este bolnav. O femeie vine şi îi propune să facă ritualul Naata prin care Phooli trebuie să trăiască în concubinaj cu soţul său. Părinţii săi acceptă şi o forţează şi pe Phooli. Aceasta acceptă. Între timp, Jagdish şi Gauri găsesc un apartament în care să stea. Până la urmă, Phooli este trimisă la casa socriilor săi conform tradiţiei Naata.
Socrii lui Anandi decid să o trimită pe aceasta să locuiască cu Jagya, dar acesta inventează scuze. Phooli începe să se împrietenească cu soţul său. Anandi începe să aibe dureri foarte mari de stomac. Jagya îi spune că nu o mai iubeşte şi că iubeşte pe altcineva. Anandi este foarte supărată din această cauză.
Ea este dusă de socrii săi la spital şi este diagnosticată cu ulcer. Între timp, Gauri se îmbolnăveşte de febră (şi nu mai ştiu cum), iar Jagya nu ajunge în Jaipur la Anandi.
Bhairon se duce în Mumbai şi află adevărul. El rupe toate relaţiile cu Jagya. Bhairon revine în sat şi distruge spitalul pe care îl făcuse pentru Jagya. Acesta le spune adevărul familiei sale. Toţi sunt şocaţi şi distruşi, în special Anandi. Sumitra nu rezistă să o vadă pe Anandi tristă şi se duce în Mumbai pentru al aduce înapoi pe Jagya. Din păcate, nici aceasta nu îl poate convinge şi revine înapoi în sat. Anandi doreşte să-şi reînceapă studiile şi toată lumea, până şi Dadisa este de acord.
Gauri se duce la Jagya acasă și află adevărul că Jagat este defapt Jagdish, cel cu care a fost forțată să se căsătorească în copilărie. Aceasta este șocată și nu mai vrea să audă de Jagya. Până la urmă, Gauri îl iartă, iar aceștia vorbesc cu părinții lui Gauri pentru a se căsătorii. Părinții lui Gauri acceptă, iar Gauri și Jagya se căsătoresc. Gauri dorește binecuvântarea părințiilor lui Jagya și se duc acasă la Massa. Nimeni din familia lui Jagya o acceptă pe Gauri, iar Gauri le spune că ea este Gudiya. Anandi se supără și este gata să părăsească casa, însă chiar atunci Dadisa face un infarct. Jagya și Gauri rămân în casă pentru a o videca.
Dadisa își revine și îi roagă pe Gauri și Jagya să rămână în casa sa. Dadisa plănuiește să-i arate lui Jagya că Gauri nu este o soție bună pentru el. Anandi și Bhairon se duc la un avocat pentru a declara căsătoria lui Jagya cu Gauri ca o ilegalitate unde află că defapt căsătoria lui Jagya cu Anandi este legală. Gauri nu poate suporta traiul de viață pe care îl are familia lui Jagya.
Phooli află că e însărcinată. Gauri este nervoasă când aude zvonuri despre ea și Jagya. După ce află ca Jagya a vândut o bijuterie a familiei, Dadisa îi spune să părăsească casa. Mama lui Anandi află adevărul despre relația lui Jagya și Gauri. Aceasta este foarte nervoasă, dar acceptă ca Anandi să rămână în casa lui Dadisa, deoarece Anandi vrea acest lucru. Bhairon spune adevărul că Anandi și Jagya sunt căsătoriți legal. Jagya și Gauri pleacă în Mumbai.
Anandi și profesoara ei se întâlnesc din nou. Gauri încearcă să-l convingă pe Jagya să divorțeze de Anandi. Anandi le convinge pe Sumitra, Gehna și Dadisa să își reînceapă studiile. Gulli este hărțuită de niște băieți, dar Anandi o ajută să scape de ei. Heth Singh se întoarce în viața lui Dadisa și a familiei ei. Asha, o altă fată care a fost victima căsătoriei din copilărie, încearcă să treacă peste viața ei după ce este părăsită de soț.
Gauri este însărcinată. Asha stă în casa lui Mahan Singh. Anandi este răpită de oamenii lui Heth Singh. Jagya o caută și o salvează, dar nu își întâlnește părinții sau familia. Din păcate, relația lui Jagya cu Gauri nu merge prea bine. Toată lumea o consideră pe Anandi vrednică să devină Sarpanch (un fel de primar al satului, nu știu sigur) și să candideze pentru acest rol. Relația lui Jagya și a lui Gauri devine din ce în ce mai proastă. Anandi câștigă alegerile. Phooli naște un copil, însă soțul ei și soacra nu o lasă să stea cu copilul, ei o bat și o dau afară din casă când o găsesc cu copilul. Anandi încearcă să o ajute pe Phooli. Shivani (femeia care stă cu Gauri și Jagya) află că acesta este de fapt căsătorit cu Anandi. Phooli reușește să-și ia copilul înapoi. Gauri află că Bhairon este cel care ia suportat costurile studiilor. Ea vine în casa Massei și declară că Jagya este al ei și nu se va mai întoarce niciodată acasă.
Tensiunile cresc între Bhairon și Basant. Basant și Genha pleacă de acasă și se mută în casa tatălui lui Basant. Până la urmă, Basant vine acasă, dar doar pentru Dadisa. Dadisa revine dintr-o excursie la sora ei mai tânără. Anandi se duce în Mumbai să-l întâlnescă pe Lal Singh. Gauri se preface inocentă pentru a-i despărți pe Anandi și Jagya. Basant și Bhairon se împacă.
Sora lui Dadisa vine în vizita la familia lui Bhairon și Basant. Ea este bolnavă și nu știe de faptul că Anandi și Jagya nu mai sunt împreună. Dadisa îl roagă pe Jagya să vină acasă și să se prefacă că ei sunt încă împreună pentru sănătatea surorii sale. Acesta vine, însă Gauri devine geloasă și spune adevărul. Sănătatea surorii lui Dadisa se înrăutățește din această cauză. Aceasta pleacă acasă.
Gauri suferă un accident și pierde sarcina. Jagya o învinovățește pe Anandi. Asha se îndrăgostește de Abhishek și se va căsători cu el. Dadisa se gândește să o recăsătorească pe Anandi. Anandi refuză acest lucru. Anandi și Jagya încep procedura de divorț. Gauri îl convinge pe Jagya să își ceară partea din proprietatea casei sale, acum că divorțează de Anandi. Anandi și Jagya divorțează.
Shiv, care este taxator, intră în viața lui Anandi. Dadisa îl consideră mirele perfect pentru Anandi. Shiv află de prima căsătorie a lui Anandi. În timp ce Shiv și Anandi se apropie, Jagya și Gauri se începărtează unul de celălalt. Anandi încearcă să oprească încă o căsătorie arânjată. Shiv o ajută. Jagya este gelos că Gauri este un doctor senior, iar el este junior. Anandi află că Shiv a acceptat cererea de căsătorie a sa, de la Dadisa. Ea încă refuză să se căsătorească. Familia Dadisei îi roagă pe părinții lui Anandi să o convingă de acest lucru. Mama lui Anandi este bolnavă, ea o roagă pe Anandi să îi promită că se va căsători cu Shiv. Anandi îi promite însă mama sa tot moare.
Gauri crede că este bântuită de mama lui Anandi și îi spune lui Jagya să arunce praful în locul în care a murit. Anandi se enervează din cauza acestui lucru. Anandi acceptă să se căsătorească cu Shiv. Familia lui Shiv nu sunt fericiți la început de căsătoria lui Shiv cu Anandi. dar până la urmă, ei acceptă. În timp ce familia lui Dadisa și Shiv se pregătesc pentru logodnă, Gauri și Jagya se pregătesc pentru căsătorie. Unchiul lui Gauri îi spune tot adevărul lui Jagya și acesta rupe relația cu Gauri.
Acesta se întorce în satul său natal și vede logodna dintre Shiv și Anandi. El este trist și o întâlnește pe Anandi să-și ceară scuze pentru tot ce a făcut și vrea ca aceasta să-l ierte, dar Anandi refuză. Jagya o consideră pe Anandi vinovată că l-a despărțit de familie și spune că îi va distruge viața. Gauri este însărcinată din nou. Părinții lui Gauri consideră că acest copil îl va reîntoarce pe Jagya înapoi la ea. Jagya nu are unde să stea. Jagya încearcă să rupă relația dintre Shiv și Anandi. Dadisa și ceilalți îl iartă până la urmă pe Jagya și îl lasă să stea în casă. Anandi îl iartă pe Jagya. Acesta o roagă pe Dadisa să îl ajute să o recupereze pe Anandi. Jagya își realizează greșeala și pleacă din sat. Anandi acceptă să-l uite pe Jagya și aruncă tot ce are legătură cu el.

No comments:

Post a Comment