Sunday, 13 March 2016

Saath Nibhana Saathiya - Suflete Tradate rezumat [nu va mai fi completat]

Saath Nibhaana Saathiya este o dramă care redă povestea unei fete timide, naivă și foarte ascultătoare care este transformată pe parcurs de soacra sa, într-o femeie puternică.
Povestea începe cu introducerea a doua fete care sunt verișoare: Rashi și Gopi. Ele sunt foarte  diferite una de cealaltă: Rashi este o fată care este educată, dar rea și vrea să domine în casa socriilor; în timp ce Gopi este o naivă, timidă, ascultătoare, orfană și analfabetă, care este de acord cu tot ceea ce spune mătușa sa. Urmila este mama lui Rashi, la fel de rea ca fiica sa.
Kokila Modi îi caută o mireasă perfectă fiului său, Ahem. Aceasta își dorește o noră tradiționalistă și ascultătoare. Kokila ajunge mai devreme la casa Urmilei și o alege pe Gopi ca noră. Asta le face pe Rashi și Urmila foarte geloase pe Gopi. Ahem își părăsește iubita, Anita, pentru a-și face mama fericită fără să știe că Gopi e analfabetă.
Rashi își dorește să intre și ea în familia Modi, deoarece era o familie respectată în societate și bogată. Ea plănuiește să se căsătorească cu verișorul lui Ahem, Jigar, dar căsătoria sa era deja fixată cu o fiica unei prietene a mamei sale Hetal Modi, Sonal. Rashi și mama sa o fac pe Sonal și familia ei să creadă că Jigar și Rashi au o relație extraconjugală. Într-un final, Ahem-Gopi și Rashi-Jigar sunt căsătoriți.
Ahem începe să o urască pe Gopi când află că este analfabetă și Jigar observă o schimbare în comportamentul lui Rashi după căsătorie. Urmila și Rashi fac diverse planuri să-i țină pe Gopi și Ahem departe. Lor nu le plac nici de Kokila deoarece ea întotdeauna ridică vocea la Rashi când face vreo greșeală. Gopi reușește să le câștige inima tuturor, mai puțin lui Ahem.
Kinjal îl iubește pe Umang, fratele Anitei, dar Umang o înșeală ca să se răzbune pentru sora sa. Gopi și Ahem câștigă un concurs de dans de Navratri. Familia îi arânjează căsătoria lui Kinjal cu Elesh Mehta. Gopi îi promite lui Ahem că va părăsi casa familiei Modi după căsătoria lui Kinjal. Kinjal îi spune familiei că este însărcinată. Urmila îi spune mamei lui Elesh despre sarcina lui Kinjal, iar aceasta anulează nunta. Familia este supărată pe Kinjal când aceasta le spune că a mințit. Kinjal se căsătorește ,până la urmă, cu nepotul Urmilei, Dhaval.
Ahem îi spune Kokilei să o trimită pe Gopi acasă la Urmila, ceea ce face toată familia tristă, dar pe Urmila fericită. Mama Kokilei, Revathi vine și întreabă de soția lui Ahem. Ahem o aduce înapoi pe Gopi la casa Modi. Nani are o cutie și trebuie să i-o dea norei sale favorite. Rashi îi spune mamei sale că acea cutie conține bijuterii. Savita, o vecină, provoacă familia Modi la un concurs de Crichet și câștigă meciul deoarece Gopi îi ajută. De Holi, Gopi îi mărturisește sentimentele pentru Ahem deoarece a mâncat ladoo al Urmilei. Asta îl supără și mai tare pe Ahem. Rashi câștigă competiția, dar cutia conținea statului zeului Krishna. Nani îi spune Kokilei să-i apropie pe Gopi și Ahem.
Kokila îi spune lui Gopi să facă pregătiri pentru petrecerea de ziua de naștere a lui Ahem, dar Rashi și Urmila distrug tortul ceea ce îl face pe Ahem enervat pe Gopi. Ahem, Jigar și Gopi se duc în Elveția. Gopi și Kokila se duc și ele. Gopi se rătăcește acolo din cauza lui Ahem. Ahem o caută și până la urmă o găsește. Dhaval își deschide un magazin Baniyan, luând un împrumut de la Kokila. Rashi și Urmila plănuiesc să o sperie pe Gopi, crezând că este fantoma Anitei, dar Kokila află și o pedepsește pe Rashi.
Gopi îi dă un medicament greșit lui Mani, ceea ce îi înrăutățește situația. Ahem țipă la ea și Gopi decide să învețe. Gopi se duce la școală, dar Rashi face nenumărate fapte rele ca să nu o lase să învețe. Gopi este prinsă copiind, dar ea nu o făcuse. Școala o suspendă, dar Ahem decide să o învețe el. Gopi se îmbolnăvește cu o zi înaintea examenului. Rashi încearcă să o facă să pice examenul, dar Gopi trece, ceea ce face toată familia și pe Ahem fericită.
În ziua de Janmashtami, un hoț fură statuia zeului Krishna. Gopi reușește să aducă statuia înapoi. Kinjal își începe o carieră de modelling, dar nu le spune familiei. Urmila îi spune Kokilei despre asta, ceea ce o face furioasă pe Kinjal. În ziua de Navratri, Gopi câștigă un concurs de cântat și Kinjal face modelling.
Jigar își întâlnește fosta logodnică, Sonal, care îi spune de planul lui Rashi și a Urmilei despre căsătoria lui și a lui Rashi. Familia află și o dau afară din casă pe Rashi. Urmila și Rashi încearcă să facă dramă, dar nu reușesc.
Kinjal îi spune Kokilei că Urmila vrea să se răzbune deoarece au dat-o afară pe Rashi și ea și Dhaval vin să stea în casa familiei Modi. Cineva o răpește pe Rashi și îi spune lui Gopi să aducă bani. Gopi se duce să dea banii, dar este rănită destul de grav, este în stare critică, dar este salvată. Ahem realizează, pentru prima oară, că o iubește pe Gopi și cei doi se apropie unul de celălalt. Gopi o roagă pe Kokila să o aducă pe Rashi înapoi. Urmila îi aduce pe Kinjal și Dhaval acasă la ea. Ahem și Gopi îi ajută pe Rashi și Jigar să își refacă relația. Asta o enervează pe Kokila. Nimeni din familie nu o crede pe Rashi, ceea ce o face să reînceapă să facă lucruri și fapte rele. Kinjal și Urmila cumpără bilete de loterie. Kinjal câștigă, dar Urmila schimbă tichetele. După un timp, Kinjal află adevărul, dar banii nu mai sunt. Ahem mănâncă ladoo și își consumă căsătoria cu Gopi.
Rashi crează o ruptură între Hetal și Kokila. Gopi află și o avertizează. Kinjal și Urmila încep să facă mișto de oameni spunând că Kinjal are puterea unui zeu, dar sunt prinse. Baa decide să împartă casa, dar Kokila și Hetal își cer scuze.
Fosta iubită a lui Ahem reintră în viața aceastuia. Ea trebuia să se căsătoarească cu pritenului lui Ahem, dar căsătoria e anulată și Anita vine în casa Modi. Ea crede că Ahem încă o mai iubește și încearcă să-i câștige inima, dar nu reușește. Anita și Gopi fac pregătiri pentru ziua de naște a lui Ahem. Lui Ahem îi place cadoul lui Gopi ceea ce o face pe Anita și mai geloasă. Gopi și Anita participă într-un concurs de cântat și Anita pierde. Ea încearcă să o omoare pe Gopi, dar nu reușește și părăsește casa Modi. Gopi rămâne însărcinată, iar Ahem își confesează dragostea pentru ea. El nu vrea un copil, iar asta o enervează pe Kokila. Gopi suferă un accident minor, Ahem își realizează greșeala și își cere scuze.
Sora Kokilei, Jinga intră în casa familiei Modi și iubește un om pe nume Sameer. Kokila nu este de acord ca Jinga să se căsătorească, dar mama sa este. În ziua căsătoriei, Jinga fuge. Kokila, Rashi și Gopi o caută. Urmila stă în Mandap, dar Jinga vine înapoi la timp și se căsătorește cu Sameer. Rashi cade într-o groapă creată de Savita. O echipă de salvare încearcă și până la urmă o salvează pe Rashi. Media îi ia interviu lui Rashi, dar Gopi este aplaudată deoarece ea Achar-ul ei. Gopi începe o afacere și Dhaval este partenerul ei. Achar-ul este numit după Rashi. Rashi și Urmila fură sticlele de Achar și le vând. Gopi este arestată deoarece copii care au mâncat murătura lui Gopi s-au îmbolnăvit din cauza calități proaste a uleiului.
Ramji bhai semnează un contract și îi spune lui Gopi că, de acum înainte, va face murături pentru el. Ahem și Gopi vor să se răzbune pe Ramji. Ei fac un plan și reușesc. Rashi îi minte pe toți că este însărcinată, dar ea are apendicită. Rashi aude un sunet, iar doctorul îi spune că are un ceas în stomac. Familia îi pedepsește pe doctor. Urmila lasă albine în casa Modi. Familia Modi se duce să locuiască în casa lui Urmila și le vede pe Kinjal și Urmila certându-se.
Gopi este închisă în Mandir în ziua în care trebuie să aibă loc ceremonia de Godh Bharai. Dar aceasta este salvată și ei petrec fericiți. De Diwali, Rashi și Gopi se ceartă și Kokila le face să-și realizeze greșelile. O menajeră numită Neelam intră în casa Modi pentru a se răzbuna pe Ahem, deoarece Ahem l-a prins pe soțul său și l-a dat pe mâna polițiștilor. Încearcă să-i ia copilul lui Gopi, dar nu reușește pentru că Rashi o dă de gol, deoarece copilul nu s-a născut încă. Partenerul lui Ahem, Aman trebuia să deschidă o fabrică de sticle de apă, dar Ahem este răpit în ziua aniversării sale. Gopi pleacă la Kutch să-l caute. Mai târziu s-a aflat că Aman l-a înșelat pe Ahem și l-a răpit pe Ahem ca să deschidă o fabrică de pocnitoare. Jigar o ajută pe Gopi să-l găsească pe Ahem. Kokila se îmbolnăvește destul de rău și Gopi naște o fată. Văzându-și nepoata, Kokila își revine.
Falguni intră în viața lui Dhaval și îl iubește ceea ce o face pe Kinjal geloasă. De fapt, ăsta este planul lui Dhaval și Falguni. Fiica lui Gopi este numită Meera. Nani o roagă pe Rashi să aducă un câine și să aibă grijă de el. Asta ar face-o pa Rashi o mamă bună. După aceea, ei sunt trimiși acasă la Nani. Urmila găsește o cameră secretă și o fotografie a Kokilei cu alt bărbat. Până la urmă, se află ce bărbatul era un servitor. Rashi vrea să adopte un copil. Un concurs de grădinărit este ținut, iar Rashi câștigă împotriva fiicei Savitei, Daksha.
Urmila fură un copil de la orfelinat și i-l dă lui Rashi. Familia îl acceptă ca fiu a lui Jigar și Rashi și îl numesc Vansh. Kokila o suspectează pe Urmila, dar ea îi dă probe false Kokilei. Mama biologică a lui Vansh, Alka își caută fiul și o găsește pe Rashi. Urmila și Rashi o aduc în casa Modi ca babysitter a lui Vansh și ascund adevărul, dar Gopi află. În acest timp, se află că Rashi e însărcinată. Până la urmă, familia Modi află cu Vansh este fiul Alkăi și îi dă înapoi.
Între timp, Urmilla vrea să afle ce gen au bebeluși lui Rashi. Ea păcălește asistenta care cheamă poliția și o arestează pe Kokila. Urmila face dramă pentr a scăpa. Până la urmă, Kokila este lăsată liberă de poliție. O femeie nebună o răpește pe Meera, dar Ahem o salvează.
Preeti, o altă femeie, încearcă să scape de ACP și oamenii săi. Aceasta cere ajutorul lui Gopi, dar din păcate moare. Gopi încearcă să-i prindă pe criminali, iar familia Modi se mută la casa Urmilei ca să se ascundă. Familia Modi încearcă să-i păcălească pe ACP și aceștia pleacă la Rajpal Nagar să o caute pe Gopi. ACP și oamenii săi află că au fost înșelați și se duc înapoi la familia Modi. Modis reușesc să strângă evidență împotriva ACP și aceștia sunt arestați. Kinjal decide să divorțeze de Dhaval.
Urmila îi spune lui Rashi că dacă ea va naște gemenii în altă țară, ei vor primi cetățenia acelei țări. Însă în drum spre aeroport, Rashi intră în travariu și dă naștere la 2 băieți. Kokila numește băieții Mulchand și Tolaram. Meera găsește o bijuterie de aur și niște hoții o urmăresc. Până la urmă, ei sunt arestați. Kinjal deschide o grădiniță. Meera se duce și ea la școală.
Gopi se reunește cu părinții și sora sa; Jayantilal, Madhu și Radha. Radha încearcă să-i despartă pe Jigar și Rashi. Ahem și Gopi încearcă să-i apropie, dar intervenția Radhei îi face să nu reușească. Rashi se îmbolnăvește și se întoarce acasă la Modi. Umang vrea să se căsătoarească cu Radha pentru a se răzbuna pe Modis. Până la urmă, deși nimeni nu e de acord, Radha și Umang sunt căsătoriți. Nimeni nu acceptă căsătoria. Umang încearcă să o omoare pe Radha. Umang s-a aliat cu Tripti pentru a distruge familia Modi. Kokila află adevărul și vrea să spună adevărul. Radha îi spune că Tripti este modelul ei și nu Gopi. Umang este înjunghiat și moare. Radha o acuză pe Gopi. Adevărul se află și Tripti este cea care l-a omorât. Ghidată de Tripti, Radha încearcă să o omoare pe Gopi. Gopi află că este însărcinată.
Deoarece nu reușește, Radha încearcă să o omoare pe Meera. Aceasta face să pară că Gopi o scapă pe Meera în râu. Poliția nu o poate salva pe Meera. Kokila o acuză pe Gopi din cauza morții Meerei.

5 ani mai tâziu...
Gopi locuiește cu Vidya, fiica sa mai mică și încă crede că Meera este în viață. Ea este profesoară la o școală. Tolu și Molu, gemenii lui Rashi, sunt renumiți Sahir și Samar. Vidya îi întâlnește. Kokila vrea ca Ahem să se recăsătoarească cu Radha. Acesta acceptă. Vidya află că Ahem este tatăl ei. Sahir și Samar încearcă să distrugă nunta lui Ahem cu Radha. Toată lumea află că Vidya este fiica lui Ahem. Ahem refuză să o accepte înapoi pe Gopi. Gopi se întoarce în casa Modi, dar Ahem dorește să divorțeze. Gopi acceptă să părăsească casa.
Kokila se duce la templu și le aude pe Radha și Tripti vorbind. Radha îi spune lui Tripti planul său și faptul că Meera nu a murit, ci ea a abandonat-o pe scările unui templu religios și ea este cunoscută ca Gauri acum. Kokila o confruntă, dar ea este accidentată. Kokila suferă pierdere de memorie. Gauri vine să locuiască în casa Modi și Radha încearcă să o dea afară. Radha încearcă să o omoare pe Gauri și aceasta se accidentează. Accidentul îi face pe toți să afle că Gauri este Meera.
Pierderile de memorie ale Kokilei devin o problemă pentru familia Modi. Aceasta pleacă de acasă, iar Gopi o găsește. Radha și Tripti plănuiesc să o omoare, dar Gauri o salvează. Ahem și Gopi o găsesc, iar Kokila își recapătă memoria și le spune adevărul. Familia Modi decide să se răzbune și reușește să le aresteze pe Radha și Tripti.
Meera are un nou profesor care este de fapt Anurag, un vechi coleg. Anurag o iubește pe Gopi și încearcă îl omoare pe Ahem, dar Gopi află și îi spune că nu îl iubește. Acesta o răpește, iar Rashi se duce să o caute și o găsește. Rashi este omorâtă salvând-o pe Gopi. Jigar este foarte supărat. Paridhi intră în casa Modi și vrea să se căsătorească cu Jigar. Acesta refuză.
Radha reintră în casa Modi cu ajutorul lui Paridhi. Jigar acceptă să se căsătoreacă lui Paridhi. Încearcând să o dea afară pe Radha, familia Modi află că ea e însărcinată. Radha continuă să creeze probleme pentru Modis. Jigar părăsește casa familiei Modi, dar Radha le răpește pe Meera și Vidya, iar acesta este forțat să se întoarcă. Aceasta dorește să se căsătorească cu Jigar. Vivan revine în viața lui Paridhi. Acesta încearcă să o convingă pe ea să-l accepte, dar Paridhi refuză. Jigar și Paridhi se apropie și Jigar decide să se căsătorească cu ea. Gopi o salvează pe Paridhi și află adevărul despre trecutul ei. Vivan încearcă să o răpească pe Paridhi, dar nu reușește și Gopi este accidentată. Vivan e arestat. Jigar și Paridhi se căsătoresc. Radha naște o fată pe care Modis o numesc Rashi.
Radha încearcă să scape cu bebelușul din spital. Radha plănuiește să o omoare pe Rashi, însă Gopi reușește să ajungă la ea. Radha încearcă să o înnece pe Gopi, dar aceasta reușește să se salveze și o omoară pe Radha.

10 ani mai târziu...
Gopi este eliberată din închisoare după 10 ani. Aceasta se duce acasă la Urmila și îi întâlnește pe Kokila și Jigar. Ea este șocată să afle că Urmila este bolnavă mental și că Kokila pretinde că este servitoare. Ea este, de asemenea, șocată să afle că Ahem a rupt toate legăturile cu Modis și că el, Meera și Vidya nu mai locuiesc cu ei. Kinjal a divorțat. Aceasta jură că va reunii familia.
Gopi îl caută pe Ahem și află că acesta este în Mumbai. Mansi este noua iubită a lui Ahem. Gopi îl întâlnește pe Ahem, dar este șocată de comportamentul lui. Vidya și Meera o acuză că le-a părăsit pentru Rashi din cauză că ele nu știu adevărul. Ahem o alungă pe Gopi din casă și decide să se căsătorească cu Mansi. Gopi decide să accepte asta. În ziua logodnei, Kokila face un infart. De fapt, acesta este planul Kokilei ca să îl readucă pe Ahem acasă. Reușește, dar Kinjal află adevărul și îi spune lui Ahem. Ahem este furios și decide să plece. De data asta, Kokila chiar suferă un infart. Ahem decide să se întoarcă.
Mansi începe să creeze probleme lui Gopi. Provocate de Mansi, Vidya și Meera o acuză pe Gopi că a omorât-o pe Radha. Kokila se enervează și le spune adevărul, în timp ce Jigar și Paridhi le spune adevărul și lui Sameer și Sahir. Vidya își cere scuze față de Gopi și o acceptă din nou ca mamă. Gopi o urmărește pe Meera la un club și îl plesnește pe un prieten al Meerei. Aceasta este furioasă și o împinge pe Gopi. Gopi cade și este în stare critică. Kokila află și o acuză pe Meera. Până la urmă, Gopi își revine. Aceasta alături de Ahem se întoarce acasă la Modis. Urmila confesează că o păcălit-o pe Kokila îl legătură cu boala sa. Kokila o iartă. Meera și Kinjal se unesc împotriva lui Gopi, dar Kinjal o păcălește pe Meera și o pârăște.
Meera este răpită de Sanskar. De fapt, aceasta și-a înșelat răpirea și decide să se căsătorească cu Sanskar după ce fură bani de la Modis. Modis află adevărul și o urmăresc pe Meera și Sanskar. Sanskar plănuiește să o părăsească pe Meera și să fugă cu răscumpărarea. Asta este de fapt o schemă a lui Ahem să o păcălească pe Meera. Kokila încearcă să o facă pe Meera să-și realizeze greșeala și o pedepsește aspru. Rashi se rănește, iar Paridhi și Gopi au o ceartă serioasă. Rashi află adevărul că mama sa o fost omorâtă și decide să se răzbune pe Gopi. Aceasta îl electrocutează pe Ahem. Modis îi spun lui Rashi adevărul despre Radha și aceasta își cere scuze. Paridhi părăsește locuința și Jigar pleacă în America.
Prietena din copilărie a Kokilei, Gaura, este introdusă. Meera încearcă să fugă cu Sanskar încă o dată și Vidya, Samar și Sahir încearcă să o oprească. Gaura caută o soție pentru nepotul ei și o roagă pe Kokila să invite familia miresei acasă la ea. Kokila decide să o căsătorească pe Meera cu nepotul Gaurei. Gaura și Meera acceptă. Meera face o greșeală, iar Shravan, fiul Gaurei, vine să o ia acasă. Gaura acceptă să rămână doar dacă Vidya se va căsători cu Shravan. Vidya acceptă. Încep pregătirile de nuntă.
Kinjal și Dhaval se pregătesc să plece la Londra. Gaura plănuiește împotriva familiei Modi. Jigar revine acasă. Meera o suspectează pe Gaura și decide să distrugă nunta Vidyei. Aceasta nu reușește să distrugă logodna. Ea are un nou plan. Meera se îmbracă ca o mireasă. În final, Shravan-Vidya și Dharam-Meera sunt căsătoriți. În timp ce familia Modi o caută pe Meera, Vidya este oprită de Gaura să nu le spună adevărul. Dharam se comportă urât cu Meera.
Familia Modi află adevărul despre nunta Meerei. Aceștia descoperă adevărata față a Gaurei. Se pare că Kokila o făcut o greșeală în trecut care a dus la moartea fratelui Gaurei, Karunesh. Gopi decide să le ia pe Meera și Vidya acasă, dar Meera refuză, așa că familia Modi o abandonează în casa Gaurei. Ahem refuză să o ierte pe Meera. Vidya este tristă. Kokila se simte vinovată. Shravan este supărat pe Gaura, Dharam și Meera pentru acest complot și își cere scuze față de familia Modi. Gaura o torturează pe Meera și aceasta părăsește casa. Vidya se întoarce la casa Gaurei. Ahem se duce acolo și încearcă să le convingă să vină acasă. Vidya vrea să o aducă pe Meera acasă.
Gaura încearcă să le întoarcă pe Vidya și Meera una împotriva celeilalte. Madhu revine în casa Modi și Kokila îi mărturisește lui Gopi că aceasta a încercat să o omoare pe Rashi. Kokila decide să îi permite să stea. Madhu decide să îi distrugă viața Kokilei pentru moartea Radhei. Gaura decide să o înnece pe Kokila, dar aceasta este salvată. Aceasta încearcă să-l omoare pe Ahem într-un foc, dar nu reușește. Gaura o umilește pe Meera și recordează un videoclip. Kokila rupe relațiile cu Urmila și Urmilei îi este permis să stea în casa Gaurei. Ahem vede videoclipul cu Meera și părăsește casa Modi ca să se sinucidă. Ahem își realizează greșeala și se întoarce acasă. Sahir se îndrăgostește de Sona.
Aceștia sunt căsătoriți. Dharam încearcă să o violeze pe Meera și Gopi o aduce acasă. Asta le apropie pe Meera și Gopi. Dharam este arestat, dar Meera îl ajută să dovedească că este inocent. Asta îi apropie pe Meera și Dharam. Premlata o răpește pe Kokila și se deghizează în ea. Aceasta încearcă să o omoare pe Gopi. Gopi află adevărul, dar nimeni din familia Modi nu o crede. Gopi încearcă încă o dată să o scoată pe Meera din casa Gaurei, dar aceasta refuză și Gopi are o cădere psihică. Gopi are o tentativă de suicid. Familia Modi decide să o trimită la un spital. Premlata îi dă mită unui băiat din spital pentru a o tortura pe Gopi. Vidya simte că este în pericol și o înlocuiește în spital. Gopi o salvează pe Kokila, iar aceasta o demască pe Premlata. Dharam semnează actele de divorț, dar Meera trebuie să rămână în casa lui până se termină divorțul. Madhu plănuiește să o omoare pe Kokila. dar aceasta o înjunghie pe Gopi din greșeală. Madhu nu poate suporta asta și se sinucide.
Sona și Sahir sunt căsătoriți. Paridhi refuză să o accepte pe Sona. Meera și Dharam se apropie. Vidya este însărcinată. Gaura vrea să-i dea copilul lui Naiya. Meera îl împinge din greșeală pe Dharam de pe terasă. Dharam moare. De fapt, Dharam supraviețuiește, dar Gaura plănuiește să o acuze pe Meera de presupusa moarte a lui Dharam. Meera este tristă din cauza morții lui Dharam. Gaura îi folosește influența pentru a o condamna pe Meera la moarte. Aceasta reușește. Gopi și Kokila află că Dharam trăiește. Gaura plănuiește să îl țină pe Dharam sub anestezie până Meera este executată. Durga îl găsește pe Dharam. Aceasta ajută familia Modi să scape cu Dharam ca să oprească execuția Meerei. Acesta reușește. Furios, el rupe toate legăturile cu Gaura.
Gaura este furioasă și dispare, dar pe urmă se întoarce și le răpește pe Gopi, Vidya, Meera și Kokila. În timp ce membrii familiei le caută, Gaura le torturează, dar Vidya, Meera și Kokila sunt salvate și Gaura este arestată. Durga este împușcată de Gaura și moare. Dharam decide să divorțeze de Meera. Aceasta decide să se căsătorească cu Sanskar. Dar Dharam și Meera se împacă. Ahem are un accident și moare.

8 ani mai târziu...
Din cauza șocului morții lui Ahem, Gopi rămâne într-o stare vegetativă. Krishna este doctorul ei. Kokila este întristată de situația lui Gopi. Sona este însărcinată. Krishna are grijă de Gopi. Acesta vrea să se căsătorească cu ea. Familia este de acord până la urmă.

No comments:

Post a Comment